Agyvadászok

Agyvadászok

Mindwarp
Cikkek

A nukleáris katasztrófa után föld alatt élő, komputerizált álmokkal kiszolgált társadalomban egy nő fellázad a poszt-apokaliptikus világ fennálló állapota ellen, melyben mindenki virtuális valóságban éli életét és a felszíni világ mutánsai közé szökik. A felszínen összejön egy férfival (Bruce Campbell), akivel együtt veszik fel a harcot a mutánsok vérszomjas hordáival.

Premier (HU): 1994.07.28.
Martin Márta

2024.06.29 Jocpappa

10/8 – B film skálán

Nehéz megszólalni utána. Nagyon erős film volt, kicsit már sok is. Ritka erőszakos és gyomorforgató. Egyáltalán nem trash, csak mezei B film, ami alig ismert. A Mátrix és a Mad Max szerelemgyereke minden szempontból. Baromi erős, elborzasztó atmoszféra és nagyon fura történet. Emésztgetni kellene még kicsit, de robognunk kell tovább, mert 7 film van még hátra a maratonból. Ez kakukktojás volt. Az a fura, hogy sehol nem találkoztam eddig vele, semmilyen listán, semmilyen ajánlás által. Érdekes, hogy némelyik film mennyire eltűnik, csodálom, hogy itt is ez történt.

2022.02.24 Kóborló

Egy szórakoztató B-filmes sci-fi horror a 90-es évek videokazettás felhozatalából

Régóta tervezgettem már ennek a filmnek a megnézését (ráadásul volt egy olyan gondolatom is a filmmel kapcsolatban, hogy valamikor még a 90-es évek közepe során, amikor megjelent eme produkció idehaza videokazettán, azt gondoltam, hogy volt már szere... Teljes kritika

2015.09.21 bocerkaa

Végül is egy egész korrekt film, remek sminkekkel meg egy picit elszállt történettel, ami annyira mégsem elszállt, hogy teljesen ki kelljen hozzá kapcsolnod az...agyad. Jól szórakoztam és bátran tudom ajánlani bárkinek, mivel egészen eredeti történet és az alakítások is tűrhetőek.

2018.07.15 NEO

Eléggé trash, de az az ízig vérig jól megcsinált, ami szinte minden szempontból megfelel a műfajnak, így a kedvelői garantáltan megkapnak mindent. Nagyon bírtam, kicsit Evil Dead beütése van, de szerintem haláli egy film. :)

A filmet egyből videokazettára adták ki, moziműsorra nem tűzték, viszont jó pár filmfesztiválon bemutatásra került. Szerző: Kóborló

A film főszereplője, Bruce Campbell a forgatások ideje alatt ismerkedett meg Ida Gearonnal, a film jelmeztervezőjével, akit később feleségül is vett. Szerző: Kóborló