Anakonda 4: Vérvonal

Anakonda 4: Vérvonal

Anacondas 4: Trail of Blood
Cikkek
Domino

Egy haldokló iparmágnás felfogad egy orvost, hogy a véres orchideával egy kígyócsemetén genetikai kísérleteket végezzen. Azonban az ivadék hatalmasra nõ és étvágya már-már elviselhetetlenné válik.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Románia
Premier (HU): 2009.06.15.

2024.09.05 Kóborló Nézhetetlen

Az utolsó szög

Az elmúlt napokban újra elővettem az Anakonda-franchise filmjeit, és mint oly sok filmes szériánál, eme franchise is pokoli mélyre süllyedt az évek során, leginkább minőség terén. Jómagam úgy érzem, hogy az Anakonda filmes szériájának a temetése akko... Teljes kritika

2020.01.25 Syracuse

Az első rész jó. A második szódával (inkább fröccsel) elmegy. A harmadik hulladék. Hogy adhatta ehhez a nevét a Sony? Nem is tudom, ez-e a rosszabb, vagy a harmadik rész.

2018.03.19 Leslie77

Huh. Ez még a 3. résztől is rosszabb. Még gyengébb sztori és a szereplők is azok. A kígyó röhejes.Nem tudom minek erőltetik annyira a sztorit.

2017.07.10 Domino

Szerintem már az előző rész sem volt igazán említésre méltó, szóval végképp érthetetlen, hogy miért kellett ebből még egy negyedik részt is csinálni, ráadásul a színvonala már tényleg a béka segge alatt van. Nagyon gyenge és arcpirítóan dilettáns film.

Akárcsak, mint az Anakonda 3-nál, ezt a részt is Romániában forgatták.Szerző: Kóborló

A film eredeti játékideje 89 perc volt, viszont ami idehaza megjelent DVD-s kiadására csak a vágott verziója került fel, ami 84 perces volt.Szerző: Kóborló