Mindent a gyermekért

Mindent a gyermekért

Anything for Jackson

Cikkek

Egy gyászoló sátánista házaspár elrabol egy terhes nőt, hogy fordított ördögűzéssel halott unokájuk szellemét a születendő gyermekbe helyezzék.

(qwer)

Julian Richings
Julian Richings

2025.08.09 Jocpappa

10/7

Nagyon ígéretesen kezdődik a film, tetszik az alapötlet is. Nem kifejezetten félelmetes, inkább érdekes a történet és felkelti az érdeklődést. Sajnos ahogy halad előre, úgy lesz egyre laposabb, a végkifejlet pedig már kifejezetten összecsapott szerintem, legalábbis az addig felépített úthoz mérten biztosan. Így is nézhető, átlagnál valamivel jobb horror (én is másodjára néztem most), de extra élményt nem kell várni tőle. Nézhető-elmegy-okés.

2021.09.17 Maric72

Nem számítottam rá, de kifejezetten jó lett. A sztoriért megéri megnézni.

2022.12.26 BoBamburg

Hát, legyünk őszinték, pont annyira jó, mint ahogy a leírás alapján ezt sejteni lehet. Nem nagyon. Tele kommersz ijesztgetéssel és felejthető pillanatokkal. Pedig egy kellemes b-kategóriás horror is lehetett volna belőle.

2021.10.13 Zsolt Zsolt

Nagyon szórakoztató film. Nem nagyon szeretem a szellemekkel, démonokkal való horrorfilmeket, de egy-két kivétel azért van, és ez közéjük tartozik.

Értékelés: 6/10
(2022. 08. 23.)
Engedjétek meg, hogy most a filmkritikus helyett a horrorrajongó szóljon hozzátok. Azért az alábbi cikkben is igyekszem kritikai meglátásokkal élni, mégis inkább egy élménybeszámoló kavargott a fejemben, miután megnéztem a Mindent a gyermekért című kis költségvetésű kanadai horrort. Mert sok ponton lehetne akár építő, akár elmarasztaló kritikával i... Több