Egy gyászoló sátánista házaspár elrabol egy terhes nőt, hogy fordított ördögűzéssel halott unokájuk szellemét a születendő gyermekbe helyezzék.

A kép forrása: Vortex Productions
Ez a film nem ijesztő, nem feszült, csak roppant irritáló. A zacskófejű fiatalember hátán való pörgése több mint komikus, a folyamatosan ordító nő borzasztóan idegesítő. Az egyetlen értékelhető dolog a film első 3 perce, az az önirónia, amit a kisvárosi sátánista klubtagság jelent, de mindenki más, aki megpróbálta magát komolyan venni ebben a filmben, súlyosan mellé fogott. Paródiának működhetett volna, komoly idézgetős filmnek aligha. Nagyon kevés, és sem felépítve, sem értelmesen kialakítva nincs a történet.
Nagyon ígéretesen kezdődik a film, tetszik az alapötlet is. Nem kifejezetten félelmetes, inkább érdekes a történet és felkelti az érdeklődést. Sajnos ahogy halad előre, úgy lesz egyre laposabb, a végkifejlet pedig már kifejezetten összecsapott szerintem, legalábbis az addig felépített úthoz mérten biztosan. Így is nézhető, átlagnál valamivel jobb horror (én is másodjára néztem most), de extra élményt nem kell várni tőle. Nézhető-elmegy-okés.