Vitathatatlanul a legjobb P. Brosman Bond film. remek alakítás és remek történet. izgalmas jelenetek és festői képek. A történet izgalmas és pörgős. A megnézését csak ajánlani tudom! remek kikapcsolódás :) üdv Yosi
Nekem a Brosnan filmek közül ez tetszik a legjobban. Martin Campbell rendezése most is szeniális, az a tankos zúzás feledhetetlen, csak úgy hullottak a zsigulik. Tina Turner betétdala pedig a Skyfall után a legjobb!
Nem csalódhattak azok, akik 6 évig vártak rá. Egy első osztályú Bond-film, izgalmas karakterekkel, akiket nagyszerű színészek játszanak el, mint Sean Bean, és Pierce Brosnan. A történet izgalmas, itt-ott kicsit hihetetlen, de nagyon jól van ütemezve... Több
Pierce Brosnan első bevetése lett szerintem az ő legjobbja, melynek jót tett, hogy 1989 után vártak egy jó ideig, így aztán 95-ben teljesen megújulva térhetett vissza Bond a vászonra. Brosnan remek választás volt a sármos titkosügynök szerepére, ő l... Több
Ez teljességgel az ízléshatáromon kívül esett. Borzasztó volt mind a karakterek megformálása, mind a látványvilág. Legalábbis nekem egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet. Erről ennyit, egyes.
Igazi klasszikus Bond-kaland, ugyanakkor a végére a sok akció már a torkunkon akadhat. Pierce Brosnan jó Bond, kemény, de arisztokratikus. A nyitójelenet az első ugrással tökéletes, ám a második repülős-supermanes zuhanás tönkrevágja az egészet. Nagyjából a 10-12. helyet foglalja el a listámon.
Az Aranyszem egy igazán stílusos, ízig-vérig Bond film, az Őfelsége titkosszolgálatában után a második a sorban, de ez még így is nagyon impozáns.