Egyik legjobb sorozat, amit életemben láttam, lehet, hogy pszichopata vagyok, de ne nézzen/ne cenzúrázzon senki horror témájú filmeket/sorozatokat, aki nem szereti őket. :) Egy horror akkor üt nagyot, ha az erőszak párosul a félelemmel és a miszticizmussal, az ismeretlentől való félelemmel, ugyanakkor kíváncsisággal! :) Ebben szerintem minden benne van, ami kell, mint amikor megeszek egy Kinder Buenót jóízűen, és behunyom a szemem, hogy ez nagyon jó, és a könnyem is kicsordul. :) :D Pedig én nem füvezek, :D Azért is, mert végre sikerült összekovácsolni a régi filmek sötét hangulatát az oda nem illő vígjátékkal, ami a 2., de pláne a 3. részben jelen volt. :) Egyértelmű 10/10.
... és basszus, mégis az egyik kedvencem. Nehéz eldöntenem, hogy ez paródia vagy horrorkomédia, netán fekete komédia...úgy gondolom, hogy egyben mindegyik. Viszont folyik a vér, van csúnya beszéd és gyilok minden mennyiségben. Kamaszként láttam a filmet (ám még nem voltam elég érett hozzá), és élénken élt sok év után is az emléke bennem. Így, amikor ráleltem a sorozatra, kíváncsian álltam neki megnézni. Mivel anno a film is már eléggé véres volt, nem csalódtam. Persze nagyon nem gyereknek való sorozat. A címszereplő színész szerintem tök jó választás volt erre a szerepre. Harminc év telt el a régi sztori óta. A látvány megmaradt, az ijesztegetős fíling úgyszintén. És hogy Ash okosabbá vált-e az évek során Nos...szerintetek? Nézd meg! Jó szórakozást!
Elmebeteg sorozat lett, azonban nagyon tetszik minden egyes mozzanata hisz nem csak meg tud nevettetni hanem a horror részében is nagyon ügyesen helyt tudott állni.
Bruce Campbell és a Raimi szereplése, munkája már tuti recept a sikerre. Morbid és beteges humor, démonok, élőhalottak, szellemek és mindenféle lény. Sebaj, jön Ash, és mindenkit legyőz. Vagy így, vagy úgy, de megoldja. Hozzá hasonló elmebajos társak... Több
Bruce Campbell és Ash visszatért, ráadásul mintha nem is telt volna el 23 év az Army of Darkness óta. Nem vagyok nagy sorozat-fan, csak párat követtem az elmúlt 10 évben (leszámítva a sitcom-okat), de ezt már nagyon vártam. Szerencsére azt kaptam, am... Több
Majdnem minden részben van egy-két zseniális jelenet, Bruce Campbell pedig sziporkázik szerepében. Igazi feketehumor a javából!
Hasonló sorozatok
Eddig nagyon szemrevaló kis sorozat. Imádom, hogy ilyen elborult feelingje van és kissé nekem legalábbis képregény feelinget ad át ezekkel az erős túlzásokkal mint amikor a levegőben felcsatolódik a láncfűrész Ash karjára.
Ez a sok abszurd, sok esetben eléggé sötét humor, valamint Ash karaktere megunhatatlan :D Nagyon ójl elvannak benne találva a B kategóriás horror filmekre jellemző vérfürdők, amik a helyzet abszurditását csak tovább növelik:D
Humorosannak humoros, de valahogy az ilyen sorozatoknál felmerül a kérdés, hogy egyáltalán ki volt a célközönség és hogy az alapötlet gazdája mennyire volt beszívva, amikor ezt a sorzatot kreálta:D Ettől függetlenül nézős, de csak egyszer mert sok értéket azért nem tartalmaz.
Ez egy igazi Badass sorozat! Az 1981-es eredeti első rész még klasszikus gore elemekkel dúsított horror volt, a második résztől jött elő a humor, ami e sorozatnak is a legfőbb erénye! A gore elemeket megtartva, vérben tocsogó, de Ash fenomenális egys... Több
Ez a sorozat szerintem kitűnik a többi közül. Egyszerre morbid és humoros. Szeretem az ilyen kissé furcsa témájú sorozatokat. Azon kívül a horror része is feltudja borzolni a kedélyeket.
Nagyon szórakoztató, és beteg sorozat ( jó értelemben). Bruce Cambell nagyon jól hozza a szerepét és persze a többiek is. Minden egyes epizód tartogat valami újat.