Tom Ludlow, a Los Angeles-i zsaru számára a felesége halála után már csak a rendőri munka marad. Egy nyomozás során rájön, hogy a rendőrség berkein belül is felütötte a fejét a korrupció. A saját kollégái ellen kell fordulnia, de ezt az ügyet nem engedheti… Több

Filmgyűjtemény
Az utca királyai 2: Detroit (2011)

A kép forrása: Millennium Films
A színészgárda és az alakításuk nagyon jó. A sztori nem hoz mellbevágó meglepetéseket, de végig jó, pörgős, izgalmas film. Amit egy ilyen akciókrimiből ki lehet hozni, azt kihozták belőle. Akár újra is megnézném. Élvezhető mozi. Ajánlom mindenkinek jó szívvel!
Nem ismertem a filmet, sőt nem is hallottam róla. Tetszett a története, a rendőri korrupció szintjei. Végig pörgött a film és izgalmas volt.
A rendőri, meg úgy általánosságban a korrupció témája közel sem újdonság, rengeteg film foglalkozik vele, ez a remek kis gyöngyszem mégis kiemelkedik, mégpedig a remek színészek miatt. Reeves, Whitaker, Laurie mind pazar, a köztük elhangzó párbeszédek pedig legendásak. Nagyszerű film erről a velejéig aljas, romlott és korrupt világról.
James Ellroy a kilencvenes évek közepén írta a forgatókönyvet, melyet az O. J. Simpson-per inspirált.