Bankcsapda

Bankcsapda

Flypaper
Cikkek

Hivatalos tartalom

Tripp Kennedy (Patrick Dempsey) csak egy gyors ügyintézés erejéig tervezett betérni a bankba, mégis túszként találja magát a többi ügyféllel együtt, miután két, egymástól független bankrabló csoport is ugyanazt a napot választotta a bankfiók kirablására. A tervezett zárás időpontjában a… Több

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier (HU): 2012.04.12.

2024.11.23 SaSa

Néhol idétlen

Szerintem a film nagyon szórakoztató. És nekem nem volt kiszámítható sem, hogy ki a szervező. A bankrablók némelyike (főleg a rozzant elméjű külön páros) túl bugyutára sikeredett. Amúgy én kétszer is láttam, és kifejezetten kellemes. Csavaros, bankrablós, romantikus, néhol vicces... Szóval jó film ez délutánra, estére... Nem durva film, az kifejezetten jó, hogy a trágárság és az öncélú kegyetlenség meg a felesleges erotikus vonal elkerülte.

Egy teljesen átlagos film bohókás szereplőkkel és idétlen, lehetetlen helyzetekkel. Közepes vagy átlagos színészi teljesítmény, számomra hamar felejtős.

2017.06.26 indingo

Rengeteg haszonló témában készült film van a piacon, de ez egy elég kedvelhető darab. Humoros és izgalmas történet, és van benne egy jó csavar is a végén.

2017.11.01 Bazzzsi

Általában az egy helyszínen, zárt térben játszódó filmek egy idő után zavarnak, itt nem így volt. Tetszett a története, helyenként a szerencsétlenkedés is humoros volt.

Értékelés: 10/10
(2021. 05. 27.)
Miért kötelező megnézni? Mert a Bankcsapda amellett, hogy egy könnyed, szellemes mozi, amit bármikor érdemes megnézni, egy ízig-vérig caper film is. Aki szereti a zsánert, vagy éppen ismerkedik vele, annak jó eséllyel felejthetetlen szórakozást fog nyújtani. Több