A modern kori indiai zsaruknak fel kell venniük a harcot az évszázados brit hadsereg zombi tisztjeivel.
Patrick Graham Az élőhalottak serege című horrorsorozata május 24-től csak a Netflixen.

Sorozat áttekintés

74 Az élőhalottak serege (2020)
Egy kommandós csapatot kivezényelnek a bennszülöttek lakta és elátkozottnak tartott Betaal hegyhez, ahol egy alagút bejáratát berobbantva 19. századi brit gyarmatosító zombik élednek fel, és már kezdődhet is a hadd el hadd... A sorozatban nagyon adtak a vizualitásra, és ennek megfelelően igen pofásra sikeredett a kinézete. Sajnos a széria atmoszférája és hangulata már korántsem ennyire jó, pedig minden adott volt hozzá. További problémát jelentett, hogy a rendező és a színészek többsége sem állt a feladata magaslatán. Pedig egy egészen jó kis széria lehetett volna, ha kiaknázzák a benne rejlő lehetőségeket... Így azonban csak egy közepes osztályzatot érdemel.
Azt hittem, valami lagymatag zombi sztori lesz, de az első résznek egyből sikerült meglepnie. Úgy tűnik, a Netflix végre kezd észbe kapni, remélem, ez a sorozat nem az unalom lejtőjén végzi majd.
Filmtörténeti ugródeszkának számít a sorozat az indiai filmművészetben, eddig nem jeleskedtek a zombis horrorok műfajában. Bízom benne, hogy a további részekben is engedik még jobban kibontakozni, és nem veszít a dinamikájából. A kezdés remek, szerintem a horrorkedvelők nem fognak csalódni a szériában.