Ötven fogságba ejtett, kivégzés előtt álló idegennek döntenie kell, melyikük érdemes arra, hogy életben maradjon.
(hp)
(hp)Bocs, de ez nem film. Borzasztó sok hiányosság, kidolgozatlanság és nagyon unalmas, egy helyben álló. Olyan, mintha egy ötletet látnánk egy filmhez, de nem magát a filmet.
A történet nem is lenne rossz,sőt nagyon jó dolgokat is ki lehetett volna hozni belőle,ha nem lennének a szereplők ennyire rosszak.Nem tetszik a képi világ sem,és leül a történet,sok a felesleges,és unalmas párbeszédtől.Nem ajánlom senkinek.
Nekem kifejezetten tetszett a mondanivalója. Több emberrel is megnézettem a környezetemben, akiknek szintén tetszett. Mint szociális szakember minden szereplőhöz tudtam valakit pároztatni. Kiváló társadalomkritika, ami mindenkinek mást üzenhet és ezért is olyan hatásos.
Húha, kemény szitu, és egyenesen bele a közepébe. Nagyon pörög, végig lehet agyalni, mi vagy éppen ki az irányítója ennek az egésznek. A való életben is hasonlóképpen szelektálunk embertársaink között, mindenkinek megvan a saját értékrendje, amivel s... Több