Ötven fogságba ejtett, kivégzés előtt álló idegennek döntenie kell, melyikük érdemes arra, hogy életben maradjon.
(hp)
Író: Aaron Hann, Mario Miscione

A kép forrása: Netflix

65 Circle (2015)
Bocs, de ez nem film. Borzasztó sok hiányosság, kidolgozatlanság és nagyon unalmas, egy helyben álló. Olyan, mintha egy ötletet látnánk egy filmhez, de nem magát a filmet.
A történet nem is lenne rossz,sőt nagyon jó dolgokat is ki lehetett volna hozni belőle,ha nem lennének a szereplők ennyire rosszak.Nem tetszik a képi világ sem,és leül a történet,sok a felesleges,és unalmas párbeszédtől.Nem ajánlom senkinek.
Nekem kifejezetten tetszett a mondanivalója. Több emberrel is megnézettem a környezetemben, akiknek szintén tetszett. Mint szociális szakember minden szereplőhöz tudtam valakit pároztatni. Kiváló társadalomkritika, ami mindenkinek mást üzenhet és ezért is olyan hatásos.
Húha, kemény szitu, és egyenesen bele a közepébe. Nagyon pörög, végig lehet agyalni, mi vagy éppen ki az irányítója ennek az egésznek. A való életben is hasonlóképpen szelektálunk embertársaink között, mindenkinek megvan a saját értékrendje, amivel s... Több