Érdekes a világ, amiben játszódik, de a film elég unalmas. Kár érte, ebből sokkal jobbat is ki lehetett volna hozni.
2016-ban Robbie és Stephen Amell piacra dobtak egy rövidfilmet. Majd a 2019-es azonos című mozifilm főszerepeit is maguk játszották. A film Amerikában nagy sikert aratott. A csupán tizenöt milliós költségvetésből készült érdekes sci-fi több mint szá... Több
Érdekes filmcímnek találtam, ezért megtekintettem. Igazából azt kaptam, amit vártam, egy közepes sci-fi némi akcióval. Nem hasonlítgatom a megszokott mutáns filmekhez, mert valahol ez még nem üti meg azt a szintet. Egy kis kikapcsolódásnak jó, semmi többre. Összességében a forgatókönyv közepe,s a rendezés néhol sajnos kritikán aluli. A szereplők éppen elérik a közepes színvonalat. A hangi, képi effektek rendben voltak. Így marad a három csillag, bármennyire is vagyok képregényrajongó, azért ettől több kell, hogy ebbe a szférába azért be tudjanak lépni. A történet maga jó, de többet vártam az érzelmi, romantikus részeknél jobban érzékeltethették volna. Kikapcsolódásnak remek választás, de a klasszik vagy jó filmek közé nem tudom besorolni. Üdv: Yosi
Lehetett volna egy ütős The Boys-változat, amiben nem kiscserkészek a mutánsok. Kevés akció, végtelen beszélgetések, ez így nagyon gyenge.
Ha következetes akarok lenni, akkor ez sem volt rosszabb, mint az első rész. Lassan összejön egy tévésorozatra való.
Az alacsony költségvetés ellenére sem kell lepipálni a filmet, ahogy az eddigi szavazatok alapján látszik, miszerint 60%-a alatt lebegett, mert maga az atmoszféra is nagyon helyén volt. Robbie Amell nagyon jól hozza a karakterét. Az már nagyon kevesen tudják, hogy az elején short filmként mutatták be [2016], és maga Robbie Amell játszott benne, ezzel sikerrel meggyőzték a producereket, hogy adjanak pénzt egy egész estés filmre. Egyszer mindenkinek látnia kell!
Egész használható film. Maga a sztori is elmegy egy jó kis esti mozinak. Talál benne a néző mondanivalót is, ha nem csak a szórakoztatás érdekében figyeli a képkockákat. Ajánlom.