Az esetek felgöngyölítése érdekes, de eltúlzott és hiteltelen. Ez számomra sokat rontott a sorozat élvezhetőségén. Ennek ellenére a Döglött akták egyedinek mondható, talán csak a Nyomtalanul széria hasonlítható hozzá.
Nagyon tetszik ez a sorozat, mindig is szerettem a régi ügyek felgöngyölítésével foglalkozó filmeket, pláne ha megmutatják a régi történéseket is.
Egy igazán izgalmas sorozat a Döglött akták, ami igényesen van elkészítve. Jó alapötlet egy olyan nyomozócsoport munkáját bemutatni, ami nem a friss ügyekre koncentrál, hanem még akár 80 évvel ezelőtti bűntényeket is felgöngyölítenek. Persze a valósá... Több
A főszereplő hölgy borzasztóan szétplasztikáztatta a fejét, ami sajnos engem piszkosul zavar. A történeteket, a nyomozást mindig szerettem és elképesztően jó zenék voltak benne.
Egyedi elgondolású, lassú lefolyású, egy epizód/egy történet lefolyású. A filmet a flashbackek teszik igazán élvezetessé.
Remek érzelmes nyomozós sorozat. Sokszor megható volt ahogy a családtagok annyi év után megtudhatták, hogy vajon mi is történt a szerettükkel. Végre esélyt kaptak a lezárásra. Izgalmas volt ahogy annyi év után meg tudták oldani az ügyeket.
Hasonló sorozatok
Az egyik kedvenc nyomozós sorozatom, eredeti megoldásba burkolva tálalták ami nekem nagyon tetszett. Elég nehéz olyan ügyeket megoldani ami már évek óta feledésbe merült.
Engem amúgy is nagyon foglalkoztatnak ezek a dolgok, hogy egy bűntényt 10-20-30 év távlatából meg lehet-e még oldani. Sokszínű sorozat, érdekes ügyekkel.
Imádtam ezt a sorozatot. Annyira más volt minden rész, és talán megindítóbb is egy olyan ügy nyomozását végignézni, amiben évek óta bizonytalanság van.
Nagyon jó kis sorozat. Jó az alaptörténet, a részek is egészen egyediek. A zenék egészen kiválóan lettek megválogatva, plusz pont. Főszereplő hölgy kicsit visszavehetne a plasztikából mert kezd nagyon ijesztő lenni.
Ez egy igényes sorozat. Remekül bemutatja az letűnt múlt hangulatát, legyen az akár a'60-as évek Amerikája vagy a II.VH ideje. A nyomozás mellett, jó pszichológiai képet kapunk az egyes nyomozókról az évadok előre haladtával. A rendezők nem sajnálták... Több
A témaválasztás sokszor egyedi látásmódot követel meg. Ráadásul egy döglött akta már nem lesz attól döglöttebb, hogy a sorozatban nincs "5 perces DNS teszt", az azonnal válaszoló adatbázisokra nem kell dramaturgiai okokból órákat várni, nem kell olya... Több