Anno nagy kedvencem volt, ma már kicsit bugyutácska, de még elmegy. Délutáni családi filmnézésnek még jó is lehet, könnyed szórakozás.
Griswoldék lezúznak mindent,és mindenkit!Őrület,és káosz felsőfokon! Chavy Chase itt volt karrierje csúcsán! Mindenkinek kötelező!
Nagyon nagy vígjáték volt ez akkoriban, tele minőségi, nem obszcén humorral. Ez még az a fajta vígjáték amiben eredeti poénokat sütöttek el és ez jól működött. Imádtam benne mindent.
Egy örökzöld Chevy Chase-től. Nekem nem a kedvencem a szériából de azért megjárja. Szórakoztató hiszen mindenkivel fordult már elő hogy egy kiruccanás alkalmával nem a tervek szerint folynak a történések, de hogy semmi ne sikerüljön úgy ahogy az az e... Több
Chevy Chase ekkoriban volt a csúcson, ez talán a legjobb filmje. Minden percre jut valami poén, Randy Quaid persze itt is hozza a formáját, a nagymami kocsitetőre rakása pedig etalon. Az egyik legjobb családi film, ami valaha készült.
Ha családi vígjátékról van szó, akkor Chevy Chase a nyerő. Ez a film nem csak vicces és szórakoztató, hanem egyenesen klasszikus! Így nagyjából 30 év elteltével is ülnek a poénjai, annak ellenére, hogy azóta több tucat vígjáték vette már a stílusát és toposzait.
Majd apa elviszi nyaralni a családot. Helyes és humoros film. Nagyon könnyed, és a mai napig megállja a helyét.
Morbid humor. A főszereplőt valaki szereti, valaki utálja. De ezek a poénok egymást utána még a mai napig ütnek. Van egy két részlet, amit nem tudtam hova tenni, de a többi viszi.
Imádom ezt a filmet. Nem ma készült, de kortalan szórakozás, az pedig kifejezetten üdítően hat, hogy nem fél az átlagnál meredekebb poénokat is használni. Bármikor elővehető, garantált szórakozás.
Griswaldék legjobb kalandja, a mai vígjátékok a fasorban sincsenek ehhez képest. Mindenkin lehet röhögni, mindenkinek megvan a saját defektje, még úgy is, h a film a családfő, Clark és az ő bénázása köré épül. Szerintem mindenkinek van egy ilyen ismerőse, aki ennyire béna.
Igazi nyolcvanas évek hangulat és klasszikus Chevy Chase film. Remekül megnevetett pedig mindösszesen még csak 23 éves vagyok. Chevy Chase szerintem legjobb filmje, csakúgy, mint a Hárman a slamsztikában. Kellemes kikapcsolódást ígérő humoros kis vígjátékok ezek. Nekem tetszett.
Ez mozi mind a mai napig örökzöldnek számít így több évtized múltán is. Frankó kis vígjáték és erre tényleg lehet mondani, hogy családi vígjáték, ráadásul a legjobbak közül. Chevy Chase arcmimikáit nem tudom kiverni a fejemből. Minden mozdulata neve... Több