Egerünk megszokott életébe új lakók érkeznek. Az új tulajdonos nem akar vele egy fedél alatt élni. Mindent elkövetnek, hogy megszabaduljanak tőle. Egerünknek azonban feltett szándéka, hogy régi otthonában marad.
(alexxx)
(alexxx)Véleményem szerint egy elég jó vígjáték. Többször is megnéztem, persze nem egymás után! Lee Evans alapból is egy jó színész, és szerintem ebben a filmben is hozta az elvártakat ahogyan a társa is.
Megvan VHS-es, úgyhogy láttam egy párszor. Helyes a története, de nem az a béna közhelyes fajta szerencsére. Vicces, de van egy végcél a film során.
Nagyszerű kikapcsolódás az egész családnak. Könnyed, nem erőltetett poénokkal. Olyan érzést keltett bennem, mintha a Tom & Jerry-t néztem volna, élőszereplős változatban, csak sajna a macska nélkül. Helyette, kapunk két, kétbalkezes házigazdát, akiknek az eszén túljár folyton a kis rágcsáló.
A filmben vannak CGI-s, de voltak jelenetek, amikben betanitott egerek hajtótták végre a mutatványokat.