Eva, az elvált masszőz magára marad, felnőtt lánya kollégiumba költözik. Élete következő szakaszát tervezgetve, találkozik Marianne-nal, aki hamarosan példaképévé válik. Marianne folyton volt férjét szapulja, ami egészen addig mulatságos, amíg Eva rá nem jön, hogy Albert, a frissen… Több

72 Exek és szeretők (2013)
Ez egy csodálatosan szép történet. Mármint attól az, hogy olyan valódi. Nem éreztem sehol mesterkéltnek. A humora is zseniális. Aki szerint nem történik semmi, az nézzen nyugodtan Deadpoolt, abban lesz történés elég, bár szerintem hiány itt sem volt benne. A végén nyilván nem kaptuk meg a gyerekek kirepülése okozta sebre a gyógyírt, de hát hogy is lehetett volna. Jótanács: szerintem csak az nézze meg, aki elmúlt 40, és esetleg még gyereke is van, ámbár az se árt hozzá, hogy ha az érzelmi szintje meghaladja egy kiszáradt páfrányét.
Olyan jellegtelen az egész film és valahogy szereplők, a karakterek sem voltak szimpatikusok. Sok minden nem történt benne.
A rendező először Louis C.K-nak szánta a főszerepet, de őt nem érdekelte. Így került a képbe James Gandolfini.