Egy anya ás lánya élethelyzetén keresztül emberi sorsokat bemutató film, amin elgondolkodhatunk és vagy érzékenyen érinti a nézőt vagy ha kissé felületes akkor néha kicsit túlzásnak is érezheti.
A színészeket emelném ki elsősorban mert valami hihetetlen gyenge alakítást láthattunk. Nos, itt mindent összevetve nem történet maradandó alkotás. Egy unalmas délutánra éppen elmegy érzést ad. De ennyi.
Átlagos sztori, átlagos alakítás, átlagos rendezés. Semmi olyat nem mutat, amit már eddig valamely drámában ne láttunk volna, ráadásul többnek is akarja magát mutatni, mint ami. Én untam. Csalódás.
Elég egyedi történetet kapunk, szó se róla, de a kivitelezés nem igazán nyerte el a tetszésemet. Kimondottan szeretem az európai filmeket, pártolom, hogy egy filmnek legyen mondanivalója, de kéne egy épkézláb cselekmény is. Nem rossz film a Fortunata, de szerintem egy kihagyott lehetőség.
Teljesen véletlenül találkoztam ezzel a filmmel, de örülök, hogy láthattam. Szeretem az ilyen jellegű filmeket, azt gondolom néha ilyeneket is kell nézni hiszen elgondolkodtat és megérint, legalábbis engem. Ez pont ilyen volt. A szereplők hitelesek v... Több
Reális, aktuális problémákat feldolgozó modern dráma, aminek mindenképpen van mondanivalója. Rám érzelmileg hatott és még napokig a hatása alatt voltam, agyaltam a filmet. Elindítja a gondolatokat. Van tanulsága is és izgalmas. Hiteles, meggyőző szín... Több
Hát, ez eléggé ütős film lett, mondom mindezt úgy, hogy nem vagyok nő. Szerintem ebből a szempontból nagyon is rideg valóságot kaptam a másik nemről. Egyáltalán nem sminkeli a tényeket ez a sztori. Az alakítások annyira szikárra sikeredtek, hogy enge... Több
Nem állítom, hogy pár hónap múlva is fogok rá emlékezni, de engem valahogy megfogott a sztori és a film is, és felvetett pár érdekes kérdést. A főszereplő színésznőnek minden pillantását elhittem, remélem, még más filmben is láthatjuk a mozikban.
Bennem ugyan nem hagyott mély nyomot a film, mégis azt kell, hogy mondjam, már eleve azzal meg vagyok elégedve, hogy nem untam halálra magam. Az efféle családi-emberi drámák nekem ugyanis nem igazán szoktak bejönni, de ehhez képest szerintem korrekt egy film.
Fuh, hát nehezen jutok szóhoz a film után, szerintem elképesztően zseniális. Kettős érzést hagyott bennem, mint ahogy a film is ilyen kettősségben próbál meg mozogni. Nagyon átgondolt történet és koncepció, tudatosan van ennyire jól felépítve, az egyszer biztos.