Ez a színes sorozat szobáról szobára kalauzolja az óvodásokat egy fantasztikus babaházban, amely elbűvölő világokat és ellenállhatatlan cicákat és karaktereket tartalmaz.
(Hupka Adrián)
Sorozat áttekintés
Aranyos kis – valóban óvodásoknak szóló – mese. A lányom annyira imádja, hogy többször is végignézte már a részeket, időnként előveszi. Kedves kis cicakarakterek vannak benne, élő cicát is láthatunk. Minden epizódban jön egy üzenet a cicapostán, amiből kiderül, hogy miről fog szólni az adott rész. Vannak tanulságos részek is, szülinapi, halloweeni, karácsonyi, mindenféle. Nyugodtan nézheti a gyerek, mert nincs benne semmi olyan, ami nem nekik való. Bár lányos, rózsaszín, cukormázas az egész, de ettől még fiúk is bátran nézhetik. És persze a boltokban is hamar megjelentek a gabis termékek, ezért meg is vehetjük kedvenceiket nekik, amivel játszhatnak is utána.
Cuki cicák, aranyos animáció, fülbemászó zene - szerintem minden benne van, ami egy óvodás korú gyereket úgy köt le, hogy anyu nem mászik tőle falra.
Ártalmatlan és aranyos gyereksorozat, de teljesen felejthető, mert biztos, hogy nem ez lesz az, amit a gyerek még hónapokig vagy évekig emleget és újra meg újra meg akar nézni.