Látványos film volt, bár inkább a fiatalabb korosztályvolt a célközönség. Voltak benne hibák, de egy szerethető film.
Ez most valami rajzfilmes vígjáték, vagy horror paródia vagy mi akar lenni? Mindenesetre ha nem veszed komolyan akkor egyszer nézhető.
Szerintem ez köszönőviszonyban sem volt a könyvekkel. Még önálló filmként is nagyon béna. Idióta humor, kiszámítható és klisés történet, ráadásul a számítógépes effektek is gyengék voltak. Csalódás. Maradok a 90-es években készült Libabőr filmsorozatnál.
Vannak azok a bizonyos jó iparosmunka filmek, amiktől nem vár az ember világmegváltást, nem vár többszörös Oscar díj jelölést, egyszerűen csak annyit, hogy kicsit kiragadják a hétköznapi élet rothadásából és szórakoztassák. Na, ez pont ilyen. Van benne Jack Black, aki hozza a kötelezőt, kis csavar és megfelelő mennyiségű szórakozás. Nagyon sokszor csupán ennyi kell, hogy jó legyen az estéd. Aki pedig ezt nem tudja értékelni annak valószínűleg úgy is az adja a legnagyobb kielégülést, hogy Holivúd haldoklikvöööööö... A többieknek viszont nyugodtan ajánlom.
Hát , hazudnék ha azt mondanám , hogy más , mint amit vártam imdb értékelések alapján , mert pontosan erre számítottam . Mozijegyre nem költöttem volna , volt benne egy-két érdekes dolog, de lehet , hogy az a gond , hogy nem vagyok már tini , mert ez egy tini film.
Szokásos Jack Black-film, aki szereti a munkásságát, annak érdemes megnéznie, viszont aki nincs oda érte, annak ez a film sem valószínű, hogy tetszeni fog. Átlagos film, egyszer nézhető ugyan, de nem egy nagy durranás.
A könyvet nem olvastam , így nem tudom ahhoz hasonlítani sajnos, de ez a film se lett igazából rossz , de azért kimondottan jónak sem mondanám . Inkább a fiatalabb korosztálynak szóló kalandfilmként jellemezném, Jack Black sem emelt a fényén, bár jól állt neki a szerep.
A Jumanji jobban tetszett. Én szeretem az ilyen "szörnyes históriákat", de ez nem lett olyan. Túltolták benne a fantasyt. Egyszer megnézhető. A horror pont jó. Jack Black mint R.L Stine nagyon jól mutat. A sztori sem rossz, hogy a szörnyek felélednek. De hát producerek! Ezek animációs karakterek akarnak lenni, vagy mik? Nem tudom. Ezt inkább nagyobbaknak ajánlanám, annak ellenére, hogy ez elméletileg egy családi film. Zac is jól hozta a formáját, egyszóval a megszokottat. Amúgy azt a színészt is ismerem. A poénokat meg 100%-ra tudom értékelni. Szerintem rendben volt a film.
Nem bírtam végignézni ezt a filmet, pedig ritkán történik ilyen. Halál unalmas, buta és sehova sem vezető történet, gagyi szereplőkkel és jelenetekkel.
Nem volt annyira rossz, mint amire számítottam. A lények jól meg voltak csinálva, a történet is elment és még egy csavar is volt a filmben, amit nem lehetett előre tudni.
Mit szólnál hozzá, ha tini korod horror regényei magukba szippantanának? Vagy éppen megelevenednének körülötted? Izgalmasan hangzik, de nehezebb a helyzet, ha te vagy a hős, akinek le kell győznie a szörnyeket.