Nem vagyok a műfaj rajongója, így az értékelésem is csak ennyit ér, mindenesetre, nem futkározott a hátamon a libabőr.
R. L. Stine-t a "gyermekirodalom Stephen Kingjének" is nevezik, ami nem véletlen: gótikus horrormeséi gazdag örökséget alkotnak. Zseniális young adult regényfolyamát, a Libabőr-sorozatot többek között Tim Burton is adaptálni szerette volna, ám végül ... Teljes kritika
Helyes mesefilm, van az a korosztály, akinek biztosan nagyon fog tetszeni. Nem fröcsög benne a vér, de nem is kell sokat gondolkodni a történteken. Egyszer azért meg lehetett nézni.
... és ezt meg is kaptam. Pontosan ez miatt szeretem ezt a filmet. Kikapcsol és szórakoztat. Nem kezeltem sem horrorként, se komédiaként, se hollywoodi kalandfilmként... csak egy egyszerű filmként. Látványos. Többször nézős. Jó történettel. (Megjegyzem: szerintem a 2. rész annyira nem lett jó. Talán Black hiánya?) Érdemes megnézni, de ne hallgass rám, majd eldöntöd magad! Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!
Na jó, ez a történet több sebből vérzik. A CGI már olyan szinten túlteng a filmben, hogy az szinte élvezhetetlen, egyetlen enyhítő körülmény, hogy a kreált szörnyeket nem is akarja valóságosnak eladni, hiszen tudva levő, hogy azok a képzelet szülemé... Több
Mindig szeretem az ilyenfajta ifjúsági-kalandfilmeket. Sajnos nem sok készül belőlük, talán az utolsó említésre méltó a Jumanji volt, ami nagyban hasonlít is a Libabőrre. Pont olyan szórakoztató és látványos, bár azért a CGI néha hagy némi kívánnival... Több
Erősen közepes. Ez most pedig inkább bók ennek a filmnek semmint negatívum. Nos itt mindent összevetve nem történet maradandó alkotás. Egy unalmas délutánra éppen elmegy érzést ad.
Nekem tetszett ez a film. Kicsit mesés volt és túl lőttek a lényegen, de ennek ellenére szórakoztató volt. Bár személy szerint a tiniszerelem részét én kihagytam volna belőle. Kíváncsi vagyok hogyan kerekedik ki ebből a sztoriból a második része.
Látványos és helyenként szórakoztató film, de csak egy bizonyos kora alatt. Nem rossz, de felnőttként kell hozzá egy hangulat.
Kicsit olyan jumanji-s utánérzete van az egész filmnek, annyi különbséggel, hogy itt nem játékból szabadulnak ki a lények hanem fantasy könyvekből. Jack Black hamisíthatatlan játéka feljavította kicsit a Zs kategóriás filmet, de még így sem nézném meg újra. Egyszer elmegy Halloweenkor ha nincs más a tv-ben.
Egyszerű, de mégis látványos történet. Viszonylag sok minden is történik benne és van benn egy nagyon megható jelenet is és még Black JAck is kedvelhető benne.