Az első rész után nehezen tudtam elképzelni, hogy a második rész tudja hozni azt a szintet, mint az első rész. És igen, tudta, sőt még talán jobban is tetszett. Szuper színészek mellett szuper járgányok, jó történet, rengeteg akció. Jó film a javából... Több
Már érezni lehetett, hogy valami alakulóban van, nem csak egy logikátlan folytatásról beszélhetünk. Az új arcok jól mozogtak a filmben és a sztori is elképzelhető.
Nem tudom, hogy miért nem lett izgalmasabb és vagy legalább érdekfeszítőbb a történet. Ennél bőven bele lehetett volna tenni sokkalta többet is, mert maga az alap jó volt, viszont ezt fantáziadúsabban is lehetett volna kezelni amit sajnos nem tettek.
Eva Mendes miatt néztem, de nem csak miatta látványosabb, mint az első rész. Megadja a löketet a többi folytatásnak.
2003-ban megjelent a Halálos iramban második része. Vin Diesel és bandája javarésze kikerült a képből, maradt Paul Walker és jöttek a haverjai. Ebben a részben kapunk egy buddy cop filmet. Nagyon jót tett a változtatás, hiszen szórakoztatóbb lett a végeredmény. Na, ne siessünk ennyire előre! Itt tűnik fel először Roman Pierce, aki véleményem szerint a széria egyik legjobb karaktere. Jelen részben viszont mégis más a karaktere egy picit, mint a későbbiekben. Itt egy tökös és nagydumás csávó. A későbbiekben pedig egy gyáva és nagydumás csávó. Kissé illúzióromboló, hogy ezt így megváltoztatják a későbbi részekben, hiszen szerintem itt telitalálat a karakter. Ez a második rész sokkal felszabadultabb az elsőnél, talán nem túlzás az akció-vígjáték jelző. Őszintén? Szerintem ez a stílus áll legjobban a szériának, mikor tudják, hogy idétlenkedés az egész, de van szíve a kész produktumnak. Fontos szerepekben még itt van Eva Mendes és Cole Hauser. Mind a ketten jól játszanak, habár nem kellett magukat túlságosan megerőltetni. Az akciójelenetek is elszálltabbak valamivel, de még nem az a fejfogós helyzet áll fenn, mint pár epizóddal később. Nincs szívem rosszabbat adni mint 4, azaz 4 csillag. Hamarosan folytatjuk...
Nekem az első résztől a hideg futkos a hátamon. Nosztalgia vezérel, sajnos nekem csak VHS adatott meg akkor, amikor kijött a film, no de sebaj. Kapunk egy Miamit, a szokásos telt, vidám színeivel. Dögös csajokkal, belevaló pasikkal. és a hozzá tartoz... Több
Egy hajszállal gyengébb, mint az első rész. Itt már kezd az akcióra helyeződni a hangsúly az autók helyett és a humor is egyre inkább feltűnik. Ennek ellenére egy izgalmas, remek film lett belőle.
Sokkal rosszabb lett, mint az első rész, vagy mint bármelyik az eddig elkészült 8 filmből. Nem olyan izgalmas a története, Brian régi haverjának a poénjai jók, de ennyi.
A film egyáltalán nem erős (10/5), ahogy az 1. rész sem. Aki szereti a tuning verdákat és az illegális utcai versenyes filmeket, az nézze meg. A későbbiekben, amikor már nagyobb sztárok is szerepelnek a filmben és több pénzt szántak a készítésre, már jóval élvezhetőbb a széria.
Ahoz képest hogy folytatás semmivel sem gyengébb ez a rész mint az előző. Maradtak a színészek maradt az autós akció és a humorok is. 5/5 csillag mindenképpen.
A második része a leg poénosabb számomra. A humor verhetetlen. Egy álom világot tükröz éppen. Mégis helyén van minden. Tény hogy kicsit másabb irányban megy el a történet. Lennék a helyükben, Teljesen más élet, mint amit itt egy ember eltud képzelni.
Rendkívül látványos és humoros akciódús film. Nagyon jó a története a filmnek és a színészek nagyon jól át is adják. Kellőképpen izgalmas és helyttáló.