Na mivel kezdődik a második évad, és még 5 percet sem kell kibírni? Igen, azzal. Az első évad viszont egy remek kis sztori, használható karakterekkel. Igaz, ki lehetett volna jobban bontani szálakat, de abszolút ajánlott.
Picit pipa vagyok mert a tudtom nélkül elkezdték leadni a második évadot, úgyhogy után kell néznem neten. Az első évad friss volt és újszerú, levett a lábamról.
Nagyon erősen indított a Humans első évada, eredeti volt újszerű és fordulatos. Viszont nem tartott ez a lendület sokáig hamar bukta lett az egész. Átlagos marad így.
Az első évadot végignéztem. Jól indul, érdekes. Sokkal jobb, mint amiről koppintották. A főszereplő hölgy igen mutatós. DE! Valamiért annyira mégsem bírta fenntartani az érdeklődést, hogy a második évadba belekezdjek. Szóval emiatt kapott átlagos besorolást nálam. Megtekintésre azért mégis ajánlom... aztán az első pár rész után kialakul a saját véleményed a sorozatról. :-) Jó szórakozást!
Nekem bejött az első évad. Izgalmas volt, meglepő fordulatokkal. Pörögtek az események és nem volt benne üresjárat. Sok kérdés még lezáratlan maradt úgyhogy jöhetne a második évad.
Hasonló sorozatok
Remek kis sorozat volt, várnám a második évadot. Érdekes ez a robot világ. Jó volt a története, jól csepegtette az információkat.
Nagyon bejött a sorozat, remélem lesz folytatása. Tetszett, hogy sok karakter nem is az, akinek a néző gondolja, csak a történet előmenetelével derül ki hogy ki-ki valójában. Meg maga az alaptörténet is jó és egyben félelemre ad okot. Talán nem is ol... Több
Érdekes témát feszeget a sorozat remek stílusban. Az egyszer részek eléggé érdekeses is voltak, meglepő fordulatokkal.
Tetszik benne, hogy nem egy tipikus, sablonokkal megtűzdelt robotos sorozat. Minden részben történik valami izgalmas és pörgős az egész.
Akkor röviden a sorozat lényegéről annak, aki még nem látta volna: fehér férfi rohadék; fehér android férfi jó; fehér nő jó; fehér női android eleinte rossz, mert a fehér férfiak rohadékok, de aztán jó; fehér nőnek nem kell fehér férfi, mert az egy r... Több