Ideglelés

The Blair Witch Project

2017.11.01 Bazzzsi

Annyira kamu ez a film, hogy borzalom. Semelyik jelenetét nem tudom komolyan venni és így nem sok értelmes van a filmnek. Számomra teljesen hiteltelen.

2018.04.26 TomÁcs

Nálam az a gagyi kamera. Minden megrendezett, semmit sem mutatnak csak rángatják a kamerát, hogy tényleg semmit se lásson a néző. A műfaj kedvelőinek sem ajánlom.

2016.11.14 MKristijan

2x futottam neki, az elsőnél nem értettem hogy mi ez és be is aludtam rajta, mert kb az a szint. Második nekifutásra a tv-ben néztem. Továbbra sem volt az a hű de nagy sztori, de érdekelt hogy miért lett ennyire nagy hírű. A végére kaptam valami sejtetést, de nem érzem hasznos időtöltésnek.

2019.02.01 Timcsi

Nekem nem tetszett a története, mert annyira erőltetett az egész. Igen megtörtént, így volt, még a kamerafelvételek is előkerültek.

2019.01.18 Bizsu82

Kategóriájában jó film, hozza azt amit a néző elvár a műfajtól. Van benne rettegés és izgalom, végig lekötött. Ma is nézhető film Jól összerakott, izgalmas!

2017.12.31 Zsceeeka

A különleges atmoszférája és persze a körülötte lévő nagy marketingdobás miatt érdekes még ma is. Nekem bejött ez az egyediség, még a mai szemmel nézve is, izgalmas és ijesztő is.

2018.09.12 thejoker

Nagyon unalmas, nézhetetlen, de tényleg ez az a kategória.. senkinek sem ajánlom. Bánom hogy belekezdtem, a felénél már ki akartam kapcsolni, de vártam hátha történik valami..tévedtem.

2016.09.18 Scramananga

Hihetetlen, hogy ilyen pici költségvetéssel, ilyen nagyszerű filmet tudtak forgatni. Az operatőri munka, behatárolja a filmet, de ez illik a műfajhoz. Nagyon ijesztő, nagyon izgalmas, és nem csak a find-footage horrorok közül a legjobb, hanem úgy általában is egy remek alkotás. Kötelező. Ui: a magyar címe borzalmas.

2020.10.20 belavagyok

Akkora kamu ez a film. A felhajtás jó volt körülötte, de számomra értékelhetetlen volt a film.

2016.04.15 D. Shaday

Azt el kell ismerni, hogy a maga idejében páratlan filmnek számított. Mára veszített az erejéből, de szerintem még így is kimagaslóan hatásos horrorfilm. Mindig szerettem az olyan filmeket, amik nem mutatják meg, mitől is kellene rettegnünk, csak sej... Több

2016.10.04 moov18

"Csupasz"

Sokan egy pszichológiai remekműnek tartják. Sokan egy korszakalkotó kultfilmnek a műfaj berkein belül. Az Ideglelés szó szerint legendának számít a rajongók körében, egy zsáneralkotó filmnek. A sztori egyszerű mint a faék, sokaknak koptatottnak is tű... Teljes kritika

2024.03.05 SzimikeésBéci

Annak idején még VHS kazettán láttam először ezt a filmet, ami már akkor se nyűgözött le. Mai fejjel nézve hát, finoman fogalmazva egy nagyon gyenge alkotás tárult a szemem elé.

2017.06.01 jencike1985

Néha a kamera mozgás zavart de viszont így sokkal hatásosabb lett számomra. A címe az érthetetlen számomra de ne címek alapján ítélkezzünk. Nagyon izgalmas film.

2016.11.29 Ercsi

Bár az Ideglelés óta számos sokkal jobb film született már az adott kategóriában, mivel ez volt az első kézikamerával leforgatott horror, amit valaha láttam, ráadásul még jó is volt, ezért mindenképpen jár az öt csillag.