Az elfogás

Az elfogás

Interceptor
Master

Hivatalos tartalom

A hadsereg egyik tisztjének sokéves taktikai kiképzését és katonai szakértelmét kell bevetnie, amikor egy összehangolt támadás fenyegeti a távoli rakétaelhárító állomást, amelynek ő a… Több

Rendező: Matthew Reilly
Forgatókönyvíró: Stuart Beattie, Matthew Reilly
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália
Premier: 2022 | Netflix (2022.06.03.)
Elsa Pataky

2025.01.17 Gabriella Temesvári

Superwoman

Már többször kifejtettem, hogy mennyire nem szeretem azokat a filmeket, ahol a főszereplő NŐ egyedül a világ ellen mindenkit legyőzve nyeri az élet csatáit. Azt meg különösen nem szeretem, mikor 2 szupernő harcol egymással. Mondjuk ebben a kategóriában legalább nem a legalja volt, és nem egy vasággyal együtt 20 kilós nő tette mindezt. Elsa Pataky és a gonosz női szereplő is kigyúrt testű, formás nő. Kicsit a Gyalog galoppra emlékeztetett, amikor a lovagnak levágják mindkét kezét és lábát, de még mindig harcol. Mondjuk Elsa legalább le is győzött mindenkit (a lovag nem). Nos! A helyszín különleges volt, a story nem. Egyszer nézős film.

2022.06.13 Master

Nagyon műanyag az egész

Bár Elsa Pataky kétségtelenül csinos nő, kicsit hiteltelen, hogy teljesen egymaga mentse meg az Egyesült Államokat agyonverve fél tucat támadót. Az összesen 160 centijével. Hangyányit túlzás. Egyszer azért nézhető, főleg azért mert érdekes konceociót láthatunk az USA rakétavédelmi rendszeréről. Nem tudom van e realitása, de érdekes. Értékelésem: 35%

2022.06.14 Caravaggio1978 Nézhetetlen

Filkészítők!!!-Ki kíváncsi erre a hulladékra??

Sokszor komolyan elgondolkodom azon hogy a készítők fejében mi játszódik le amikor ilyen minősíthetetlenül gagyi filmet összehoznak. Egy igazi kilencvenes évekbeli C-kategóriás gagyi akciófilm. A karakterek egy bitesek,logika semmi,végtelen lőszer, sose halunk meg, duzzadó izmok, repülő emberek, természetesen fegyverrel.

2022.06.03 BRANTON

Ennèl azèrt jobb filmre számítottam

Kezdjük a történettel, mert az röviden összefoglalható. A hős Amerika vs. csúnya, gonosz Oroszország. Elsa Pataky a főszerepben egész jó, mint minden filmjében, ráadásul a fizikuma is teljesen hiteles egy akciófilmhez. A többi színész borzalmas, a párbeszédek szintúgy. Gondolja az ember, hogy pofás kis akciókat kap, ha már egy akciófilmet ül le megnézni. Nem, nem kapunk sajnos. Amatőr YouTube film érzésem volt végig. Érdektelen és kapkodós. A Netflix egy kicsit (nagyon) összekaphatná már magát, mert amíg sorozatfronton képesek kiemelkedőt nyújtani, addig a filmes részlegen nagyon gyenge eresztések vannak.

Matthew Reilly író és rendező egy DeLorean DMC-12-t vezet, amely a Vissza a jövőbe filmekből vált híressé. Az irodája falán egy életnagyságú Han Solo lóg karbonitba fagyva, valamint egy Arany termékenységbálvány másolata is van, amely Az elveszett frigyláda fosztogatóiban vált híressé. Szerző: Hupka Adrián

Mathew Reilly író és rendező pályafutása során világszerte több mint 7 millió példányban adta el és több mint 20 nyelven nyomtatta ki regényeit. Szerző: Hupka Adrián