Isteni műszak

Isteni műszak

2015.05.04 titra

Nekem is az tetszett a legjobban, hogy végre valami olyan filmet láttam, ami nem olyan volt mint amilyenek a filmek mostanában lenni szoktak, vagy olyan mint amilyet már megszoktam ha magyar filmet látok. Előtte sokat reklámozták, az alapsztorit is t... Több

2015.08.07 Peeves112

Nem tudott lekötni a film. Végig az órámat néztem annyira untatott. Bár számomra ezt az érzést adta attól függetlenül másoknak jó szórakozás lehet. Környezetemben sokan dicsérték ezért is vágtam anno neki. De sajnos nem érintett meg túlzottan.

2016.04.28 Hektor6

Számomra az egyik legjobb magyar film az utóbbi időkben. Fantáziadús történet, különleges karakterekkel, fekete humorral. Jó kis fordulatok vannak a végén, olykor egészen meghökkentő, ami történik. Ezen felül vicces is, már ha vevő az ember az ilyesfajta humorra.

2015.02.10 NeoLinda

Magyar és jó! Sőt, kimagasló! Felüdülés az eddigi, szomorú vagy épp ömlengős filmek tengerében. Teljesen eltér, végig izgalmas, fordulatos, vicces (!!!).

2015.01.25 viraag

Lassan rájönnek, hogy a magyar embert nem nyálas tündérmesékkel lehet lekötni. Arra ott van Hollywood. A szerencsétlen nemzetünk szeret tükörbe nézni, hogy jól megrökönyödjön azon, amit amúgy is tud már. Zseniális, szívbemarkoló, sokkoló.

2015.02.23 edelenyberes

Mi ez az Örök béke? Ez lenne az eredeti címe? Az egyik legjobb magyar film az elmúlt évekből. Van története, pörgős, fordulatos, vicces(!) - már annak, aki tud nevetni a fekete humoron. Nekem személy szerint nagyon nagyon tetszett, nem egyszer láttam már és nem egyszer fogom még megnézni. Csak ajánlani tudom. Csillagos ötös :)

2015.03.07 horvi21

Nagyon jó film lett, és hatalmas meglepetés volt számomra. Egy igazán kreatív sztorival operál és a karakterek is ki lettek találva. Tetszik, hogy a film egyáltalán nem finomkodik. Mostanában rossz reklámnak számít az egy filmnél ha magyar, de ez a film egy igazán jó magyar film lett!

2018.10.20 AlexCooper

Érdekes hangulatú, egész jó film.

2017.04.18 northmahri

A szatíra műfaj rajongóinak kötelezően ajánlott. Szerintem zseniális. Persze aki nem fogékony az ilyenre, azt nem fogja lekötni dehát ez már csak egy ilyen műfaj.