Jöttünk, láttunk, visszamennénk 2. - Az időalagút

Jöttünk, láttunk, visszamennénk 2. - Az időalagút

Les couloirs du temps: Les visiteurs II
Cikkek

A világszerte közkedvelt francia vígjáték második részében Godefroy lovagnak ismét vissza kell térnie a jelenbe. Egyrészt, mert az időkaput nem csukták be maguk után, másrészt a lovag nem kelhet frigyre szeretett hercegkisasszonyával, ha nem kerül elő a féltve őrzött és eltűnt ereklye, amely a család termékenységén hivatott őrködni. Mintha mindez nem lenne elég, hűséges fegyverhordozója helyett annak mai leszármazottja tért vele vissza tévedésből a középkorba. Rendbe kell hozni a kizökkentett dolgokat. Az ereklye ma már teljesen prózai szerepet kapott, a fegyverhordozónak meg esze ágában sincs visszamenni.

Forgatókönyvíró: Christian Clavier, Jean-Marie Poiré
Zene: Eric Levi
Ország: Franciaország
Premier (HU): 1998.10.15.

2024.11.10 karrraaa

Hát ő... nem volt rossz, de nyilván az első rész viszi a prímet nálam. A szereplőváltás nagyon látványos, és nehezen szoktam meg. Az egész cselekmény nyitva marad, szóval meg kell nézni a harmadik részt is (amit amúgy nem bánok, mert ezek ellenére szerintem csodás film).

2019.03.14 Puncs

Ahogy az első rész, úgy a második is örök kedvencem. Mindkettő tele örökzöld poénokkal, a második talán egy hajszálnyival viccesebb is, mint az első. Akárhányszor megnézem, mindig tudok rajta nevetni. Ebben a kórházi jelenet a legjobb, amikor az őrme... Több

2021.01.14 Interfectorem Sabnock Nézhetetlen

Hálaistennek az első részt, ami totális zagyva és gagyi semmi lett, sikerült alulmúlniuk. Iszonyatos blődség, de ez is kell. Sőt, valakinek ez kedvenc.

2017.07.29 Orosz István

Ez sokkal jobb mint az első, a tűzoltós résznél én kiégtem, meg a trubadúr ládásnál szerintem ez egy örök klasszikus francia vígjáték lett. Legalánn 100x láttam.