Szerintem jó ez a film. Egy közepes, átlagos akciófilm; annál kicsivel több, de én nem vártam semmi nagy dologra, így nem is csalódtam. Egy szombat esti filmezéshez otthon ideális. Kikapcsol és szórakoztat.
Vérgyenge. Hol van Bautista attól a Tong Po-tól, aki rugdosta a támoszlopról a vakolatot? Hol van ez a sótlan senki Van Damme 89-es karakterétől? A dögös Gina is kevés szerepet kapott, a kiképzés az eredeti változathoz képest nevetséges, bár Van Damm... Több
Számomra egy egyszer nézhető akciófilm kategória ez. Vannak benne jó jelenetek, de összességében untatott és egysíkúnak éreztem. Akciójelenetek átlagosak, középszerű film.
Steven Seagal filmjeinél biztos, hogy jobb volt, de azért Jean-Claude-nak vannak jobb produkciói is ennél. A sztori sem volt rossz és a film fő harci jelenete is egészen izgalmasra sikeredett. De én egy kicsit dinamikusabb tempót vittem volna az egész filmbe; lassúcska volt minden.
Jó volt ismét a vásznon látni Jean Claude-ot. Hozta a formáját és hihetetlen, hogy még mindig ennyire jól nyomja ezeket a rúgásos karatefigurákat. Behalok. A film maga nem rossz, de az 1989-es verziót én jobban csipáztam. Ez egy kissé feltuningolt verzió, s aki látta az eredetit nehezen tud elvonatkoztatni.