Kótyagos szerelem

Kótyagos szerelem

Punch-Drunk Love
luba323

Barry (Adam Sandler) furcsa fickó, nincs szerencséje a nőkkel. Ennek oka, hogy képtelen feloldódni társaságban, ráadásul néha dühkitörései vannak. Ezért aztán a munkájába temetkezik. Minden egy csapásra megváltozik, amikor egy napon betoppan az életébe Lena (Emily Watson), a gyönyörű nő, aki… Több

Zene: Jon Brion
Premier: 2002.05.19. | Max (2024.03.01.)
Emily Watson
Luis Guzmán
Luis Guzmán
Emily Watson

2025.03.01 Ahoj poplacsek

3/10 A becsapottság megalázó érzése

Adam Sandler a sz*r filmek koronázatlan királya. Ebben a minőségében megtanultam nagy ívben elkerülni. És akkor olvastam, hogy lett neki egy kivételesen jól sikerült filmje, mégpedig ez. És akkor letöltöttem és nekiálltam, és negyven percig ment is a dolog. De tudjátok, ezt benéztem. Ő pont olyan rossz, mint mindig. Csak én voltam balek.

2017.11.02 indingo

Egész helyes film, Adam Sandler ezekben a kicsit esetlen karakterekben a legjobb. A történet némiképp középszerű és kiszámítható, de én szerettem.

2019.07.30 Ms. Akárki

Adam Sandler egyik legjobb és legkevésbé is ismert filmje ez szerintem. Rendkívül mély és olykor nyomasztó, magányos film, de végül csak rátalál rá is a szerelem, pont ahol biztosan nem számított rá. Kellemes hétvégi kikapcsolódás volt. Érdemes megnézni.

2018.12.04 VvV

Nincs egy nagy történetre én kifejezetten untam.

2002-ben a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon Paul Thomas Anderson elnyerte a legjobb rendezésért járó díjat.Szerző: ps