Senki többet

Senki többet

La migliore offerta

A Senki többet (2013) a MAFAB közösségi visszajelzései alapján sejtelmes hangulatú, mesteri átveréstörténetként és megrázó románcként maradt emlékezetes. Giuseppe Tornatore drámájának középpontjában Geoffrey Rush magányos műértője áll, mellette Sylvia Hoeks titokzatos nőként, Jim Sturgess pedig fiatal restaurátorként fontos szerepet kap. Virgil egy családi műgyűjtemény eladására kap megbízást, a rejtélyes Claire-hez fűződő kapcsolata pedig kizökkenti addigi elszigetelt életéből. A film a MAFAB.hu közösségétől 69 értékelés alapján 84%-os tetszésindexet kapott, ami nagyon erős eredménynek számít. A vélemények a pazar képi világot, a tapintható feszültséget és a fordulatokkal építkező, szomorú lezárást emelik ki, miközben Rush karakterének jellemfejlődését is külön méltatják.

Hirdetés

Virgil Oldman (Geoffrey Rush) egy hóbortos és magányos értelmiségi férfi, aki képtelen közel kerülni embertársaihoz, különösen, ha nőről van szó. Megszállottan ragaszkodik viszont szakmájához, Virgil ugyanis árverésvezető és egyben a művészetek szakértője. Senki emberfiával nem ápolt még… Több

Ország: Olaszország
Premier (HU): 2013.07.11.

2025.03.27 Bp 1101

A műgyűjtő megszállottsága kontra a szélhámosság művészete. Ez igen! Egy mesteri átverés története pazar környezetbe és sejtelmes hangulatba bújtatva, igazán remek színészekkel.

2016.05.27 Bogi87

Gyönyörű film, az egyik legjobb és talán legszomorúbb, amit valaha láttam. A befejező képsor a kedvencem, mind hangulata, mind képi világa miatt.

2019.02.04 indingo

Remek film, csak ajánlani tudom. Gazdag a története, sok minden történik benne. Misztikus lengi körül, de a vége mégis meglepő.

2017.07.17 Deku

Nos erről a filmről nem volt előzőleg semmi véleményem. Belenéztem amolyan unaloműzősképpen és bejött. Tetszik ez a fondorlatos és pörgős stílusa ami van neki.

Értékelés: 7.5/10
(2016. 07. 25.)
A Senki többet lassan csordogáló, fokozatosan kibomló drámának indul, aztán a rendező se szó, se beszéd, kihúzza alólunk a talajt, és egy másik műfajban folytatja a filmet. Több