43% 42 szavazat
A kétségbeesés órája

A kétségbeesés órája

Lakewood
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
29
Szereplők (29)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Naomi Watts
Naomi Watts
Naomi Watts
Naomi Watts
Naomi Watts
Naomi Watts

FILMINFÓ

Egy anya kétségbeesetten küzd az idővel, hogy megmentse gyermekét, miközben a hatóságok lezárják a várost.

(csd)

Rendező: Phillip Noyce
Forgatókönyvíró: Chris Sparling
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2021.09.12.
 
2022.07.26 uniterra Nézhetetlen

legújabb vélemény

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Hát rég láttam ennyire vacak filmet. Watts rohangál ide-oda és telefonálgat, ezzel kitölti a film 3/4 részét. Idegesitő végig a lihegés, nyavajgás, hiszti, meg egyebek. Miután a suliból megmondták azonnal menjen oda, ez még haza sem megy az autójáért... Több

0
 
2022.06.23 Caravaggio1978

Majdnem jó film lett, de csak majdnem

A film egy jól sikerült iPhone reklám. A történet még jó is lett volna, ha nem csináltak volna egy értetlen, buta nőt a főszereplőből, aki elindul kocogni, kb. 5 percet sétál attól a helytől ahol lakik, majd eltéved, azt se tudja hol van. Össze-vissza telefonálgatások, bugyuta kérdések ömlenek a telefonból, és a telefonba. Maga a fő cselekmény el lett hanyagolva, nem tudjuk pontosan mi is volt a lényege az iskolában történteknek. A film egy hosszú telefon-káosztörténet, egész jó, de nagyon mély nyomot nem hagyott bennem. Természetesen a leghangsúlyosabb jelenet az a "taxis", mikor kihangsúlyozza hogy neki Android telója van.

1
 
2022.02.28 himi85

Átlagos, de érdekes thriller-dráma

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Naomi Watts egy aggódó édesanyát alakít, akinek egy izgalmas és nagyon drámai óráját meséli el ez a film. Watts 1 éve veszítette el férjét, gyermekeinek apját, a tragédia évfordulója nyomja főhősünk családjának a vállát, akik azóta próbálják túltenni magukat az apa elvesztésén. Mindkét gyermeke ugyanabba a helyi iskolába jár, ahol aznap tragédia történik. Watts, miután kirakja őket az iskola előtt, a külvilág elől menekülve a helyi erdőbe megy futni, s edzés közben iskolai lövöldözésről hall a hírekben. A terror helyszíne saját gyermekeinek az iskolája. A következő egy órában Naomi Watts színészi játéka, mindent eláruló arckifejezései, s az ügyesen megírt minimalista, de profi történetvezetés viszi előre a filmet, mely végig fenntartja a feszültséget. Az végeredmény bár nem lesz klasszikus, de egyszeri nézése során kellemesen szórakoztat. Hála Phillip Noyce rutinos thrillerrendező /Férfias játékok, Végveszélyben, A csontember/ munkájának, nagyon könnyen bele tudjuk magunkat élni a tragédiába hirtelen belecsöppenő szülő szerepébe, végig ökölbe szorított kézzel szurkolunk a családjáért. Érdemes adni neki egy esélyt. 6,5/10.

0
 
2022.07.01 Candy

Oh Naomi, hát hova futkosol?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Manapság az erdőfürdőzés, az erdőben való futás, vagy nevezzük bárminek, igencsak jótékony hatással bír az emberre. Ebben a filmben azonban Naomi kicsit mintha össze lenne zavarodva, és azt sem tudja, melyik út hová vezet… Így talán érthető a film címe is: A kétségbeesés órája vagy órái, mert a filmben Naomi Watts, aki egyébként egy remek színésznő, rettentően idegesítő. Oké, értem, és megértem a vesződését, főleg, hogy normálisan nem tudott levegőhöz sem jutni, és azt is, hogy ilyenkor igen nehéz kijutni egy erdőből, főleg ha rossz hírt kapunk, de a film itt ki is múlt. Nagyon jó csavar lett volna az, ami amúgy gyanút keltett, és maradt volna úgy, mondjuk kevesebb túlélővel és lett volna egy cselekmény szál a miértről és a hogyan-ról. De így, egy színésznőt láthattunk a filmben aki ide-oda futkosott a mobiltelefonjával a kezében, és fura fejeket vágott. Inkább kimegyek a szigetre, ha ilyeneket szeretnék látni. Rémes volt!

0
 
2022.06.20 vejunkanew

Egyszerűen borzalmas film. Sajnálom az igazi túlélőket. Szeretem Ms. Wattsot... de ez az eddigi legrosszabb munkája. Semmi értelme nem volt. Talán egy kicsit több háttéranyag a lövöldözőről...nem tudom. Csak egy irritáló film.

0

A film összbevétele 58 805 dollár volt (imdb.com).

#1