Utazásból bukó

Utazásból bukó

Le Routard

Hivatalos tartalom

Yann mindig is arról álmodott, hogy beutazza a világot. Amikor megtudja, hogy a híres Le Routard útikönyv világkörüli utazásra keres embereket, azonnal jelentkezik, és fel is veszik. Első feladata: 5 nap alatt 40 címet ellenőrizni Marrákesben. Azonban Yann elfelejtette megemlíteni egy apró… Több

Forgatókönyvíró: Philippe Mechelen
Ország: Franciaország
Premier (HU): 2025.08.21.
Forgalmazó: ADS Service

Michel Blanc
Michel Blanc
Manon Azem

2025.08.22 ferenczijj

Ez a film egyszerre laza és kiszámítható, de pont ez benne a bája. A humor néha túl sutának hat, de Marrákes hangulata miatt mégis simán újranézős.

2025.08.21 Sztyúi

Lehet, hogy túl idealista vagyok, de engem simán beszippantott a film, a kaotikus túravezetés és a kulturális ütközések. Nem lett a kedvencem, de simán jó kis nyár esti kikapcsolódás. Szórakoztató, de nem mély.

2025.08.21 Ricardo Garcia

A poénok néhol klisések, és a főhős teljesen átlagos, de valahogy mégis bejött ez az all inclusive fényár és a műkincses szál őrületes bekattanása. Csak simán élvezhető.

A "Le Guide du Routard" alapítója, Philippe Gloaguen saját magát alakítja a filmben.Szerző: Csillag Lajos

A forgatás 2023 végén kezdődött, a híres "Le Guide du Routard" útikönyv 50. évfordulójának alkalmából.Szerző: Csillag Lajos