Olyan jól megcsinált animációs film, hogy néha azt érzem mintha nem is grafika lenne, hanem élő színészekkel felvett film. A története is igazán aranyos. Viszolygok a rágcsálóktól, ha igazából találkoznék egy patkánnyal biztos hogy undor fogna el, az... Több
Ez a film abszolút rendben van, korosztálytól függetlenül letudja kötni a a néző figyelmét! Bevallom őszintén e film nézése közben újból gyereknek éreztem magam! A látvány és a történet is remek. Ajánlom, nézze meg mindenki.
Nagyona aranyos kis mese, örülök, hogy nem egy mindenki által kedvelt állatról szól. Vicces és izgalmas, mindenkinek ajánlom. :)
Aranyos vicces kis mese jó kis francia zenékkel íncsiklandozó ételekkel. Pixar-színvonal, azt hiszem ezzel mindent elmondtam. Jó szívvel ajánlom annak, aki még nem látta.
Kicsit hihetetlen történet, de hát pont ezért mese. A képi világa elég szépre sikeredett, a történet férfi szemmel is nézhető.
Nagyon cuki:) Bebizonyították, hogy még most is lehet színvonalas animációfilmeket készíteni minden korosztály számára! Ráadásul végre először életemben vonzalmat kezdtem érezni a főzés iránt....ennek a családom is rendkívül örült(jut eszembe, ők ajánlották a filmet....hmmm):)
Kicsit hosszúra sikeredett, de szerintem nagyon aranyos animációs film. Mindenkinek ajánlom, aki szeret főzni és jókat enni, de ne üres hassal nézze meg a mesét! :-) Imádnivaló!
Jol főz a kisegér hozzám is jöhetne egy ilyen szakács kisegérke főzőcskézni vagy segiteni. Ajánlom mindenkinek mert nagyszerű egy mese, vicces és egyben érdekes is ugyhogy szerintem érdemes megnézni.
Áhh nagyon jó lett ez a mese :) cuki benne a patkány, hogy ő igazi szakács akar lenni :D :) humoros kis mese, és tanulságos is. Menni kell az álmaid után, és ha mindent beleadsz, elérheted, amire vágysz. Ezt kevesen tudatosítják.
Vicces kis könnyű animációs filmre sikeredett.Kár,hogy nincs folytatása.Látványos,szórakoztató kis mese.Aki nem látta feltétlen nézze meg :D ja és ne a külsőről ítélj!!! :) ;)