L'ecsó

Ratatouille

2015.02.22 wimate

Egyik kedvenc. Nagyon is élvzhető animációs filmet hoztak ki belőle. Ugyan a szokásos főzős film, de animációs kategoriában nem nagyon találkozunk ilyen típusú filmmel és nekem ez tetszett. Teljesen feldobja az embert egy ehhez hasonló film.

2015.12.27 Filep Nóra

Nekem nagyon tetszik. Nem az a sablonos történet áll mögötte, mint a legtöbb filmnél. Nagyon aranyos és barátságos film. Tanulságos is egyben szerintem.

2015.02.02 xsusy

Aranyos, izgalmas, vicces. Nagyon szuperül meg van csinálva az animáció. Teljesen leköti a gyereket.

2014.10.31 Domino

A Lecsó azon kevés filmek közé tartozik, melyek esetében kimondottan sajnálom, hogy még mindig nem készült folytatás. Nagyszerű humor, ütős dramaturgia és gyönyörűen animált karakterek emelik Brad Bird alkotását a legjobbak közé, oda, ahova való.

2015.11.17 Phalanx

A Pixar újra bizonyította, hogy egyenletes, de kimagasló színvonalon tudják szállítani az animációs filmjeiket, melyek nem csak külsőségükben megnyerőek, de tartalmilag is kimagaslóak. A Lecsó nagyszerű szórakozást nyújt minden korosztály számára.

2015.10.17 Bonci

Szeretem! Aranyos, vicces, szórakoztató. :) Ajánlom mindenkinek kortól függetlenül. Kedves kis film, sokszor meg kellett, hogy nézzem! Borongós napokon tökéletes időtöltés!

2015.05.11 xsad60

Aranyos mese, én is szívese beülnék egy folytatásra. A Pixar mesék mindegyike magának tudhatja a fantáziadús történetet és az aranyos kivitelezést, ez sem kivétel ez alól.

2015.02.22 mimo

Nagyon jó mese. A patkányutálók is képesek a mese után megszeretni ezeket a rágcsálókat. többszörösen megnézhető, csak ajánlani tudom!:)

2015.03.16 dorci298

Jajjj de szeretem ezt a mesét :) általában nem szeretem a patkányokat :D de azért ebben a mesében cukik :D :) ajánlom mindenkinek :) én nagyszerűen szórakoztam, lekötött, megnevettetett

2021.07.01 Léder Dorottya

Nagyon jól sikerült kis mese, az a világ, amit megteremtettek benne, káprázatos. Hibátlan sztori, magával ragadott, 10-ből 10.

2016.01.03 benvok

Franciaország és az ételek szerelmeseinek készült animációs film. Jó sztori, aranyos karakterek, olykor szívszorító mégis humoros. Nem csak gyerekeknek!

2016.05.13 pneedit76

Én ezt a mesét sokszor láttam nem tudom megunni.

2015.04.17 Lynn

Igazi pixar film. Gyerekkorom egyik kedvence.

2019.02.17 tokpetya24

Kimondottan szeretjük, nagyon jó a története és a mondanivalója...