Ha Párizs a szerelmesek városa, akkor az exeké is. A film öt pár boldogtalan pillanatait meséli el, humorral fűszerezve kapcsolataik fordulópontjait. Antoine gyáva magát elkötelezni, Didiernek megesik a szíve korábbi feleségén, Laurent kötelességének érzi, hogy exének új házasságát ünnepelje, Lisa… Több

A kép forrása: SND
Az a legnagyobb baj a filmmel, hogy egyszerűen túl sok. Egyik karakter sem kap annyi időt, hogy meg lehessen kedvelni, vagy azonosulni lehessen vele. Így teljesen hidegen hagy a cselekmény, ami valljuk be, nem épp pozitívum egy film esetében.
igazság szerint ez a film gyakorlatilag nem szólt semmiről, se eleje, se vége, többre számítottam. Nem állítom, hogy rossz lett volna, de azért ránéztem párszor az órámra, és ha pénzt adok egy mozijegyért, akkor azért ennél jobban akarok szórakozni.
Nagyon jó sztori, de a kivitelezés szerintem nem sikeredett jóra. Nem is értem hogy tudtam végig nézni. Pedig az alap történet, mint a film címe is sokkal többet tartogat.
A film 6 683 893 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 4 719 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.