Hogy a kiadó teljes titokban tudja tartani egy bestseller kötet utolsó epizódját, kilenc fordítót a nyüzsgő városoktól távoli házban szállásolnak el, akik egy szigorúan őrzött páncélteremben állnak neki a fordítói munkának. Azonban úgy tűnik, minden elővigyázatosság hiába, ugyanis a könyv első… Több

Író: Romain Compingt, Daniel Presley

A kép forrása: Les Productions du Trésor
Végre valami jó film, mostanában nincs túl sok nézhető, ez kellemes meglepetés volt. Jó történet, jó csavarok, a vége is elég meglepő volt.
Bevallom, hogy Alex Lawther miatt néztem meg a filmet, aki egy elképesztően tehetséges fiatal színész. A filmnek voltak hibái és a fordulat is kiszámítható volt, de azért egy érdekez történet volt.
Nem számítottam a végén a csavarra. Meglepett a film, de őszintén. Az előzetes alapján kicsit egysíkúnak és unalmasnak állította be a filmet, de szerencsére csalódtam. Pozitivan.
A film összbevétele 2 989 533 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 21 251 041 forintot termelt. A hazai mozik összesen 13 657 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.
A Teljes titoktartás forgatása 2018. januárja és márciusa között zajlott Franciaországban.