Egyszerűen zseniális!Ütős,és vicces,kigúnyolja az emberi butaságot,és félelmet,idegenkedést az új,a más iránt! Jól kivitelezett animációs kisfilm,olyan ezerszer nézős!Minyonok szárnyakon!!!
Nemek is a minyonokat juttatta az eszembe: Egyszer meg lehetett nézni,de elég kis komiszak voltak ezek a madarak.
Rövid, de nagyon klassz.Ma is elmosolyodom az aranyos madaraktól.A vége pedig kissé, de váratlanul ütős. Van, hogy egy filmrövid, de megunhatatlan.:) 10/10
Nagyon édes rövidfilm. A madárkák milyen kis gonoszok voltak azzal aki egy kicsit más. Ez persze átültethető fejben az emberekre, hogy ha gonoszkodsz, akkor előbb utóbb az visszaüt rád. Gyönyörű az animáció.
Sokszor fogom megnézni! Nagyon rég láttam ennyire jó filmet és biztos, hogy még egy párszor újra fogom nézni. Zenében és karakterekben nagyon erős film. Bátran ajánlom!
Nagyon cuki mini mese. Igazán készíthetnének belőle egy hosszabb, egész estés filmet is. Alapnak szerintem kiválóak lennének. Egyértelműen humoros. Még még még....
Elég vicces kis történet egy kis tanulsággal. Bár én nem tudom magam túl tenni azon, hogy milyen kis groteszk benne az összes madár.