Max Cloud ko(z)mikus odüsszeája

Max Cloud ko(z)mikus odüsszeája

Max Cloud
Érdekességek
Cikkek

Egy űrcírkáló kényszerleszállást hajt végre egy börtönbolygón, nem kis zűrt okozva az intézmény mindennapjaiban.

(csd)

Rendező: Martin Owen
Forgatókönyvíró: Sally Collett, Martin Owen
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2020.12.18.

2024.07.27 Piczil Zsolt

A videójátékok káros szívóhatása... lehetne Népszava vezércikk is – 2. rész

Amikor egy játékos bekerül a videójátékba... És azt észrevettétek, hogy az űrhajó szárnyán van egy hatalmas on/off kapcsoló, utalva az objektum műanyag játék mivoltára? Ami hatalmas húzás... lenne, ha nem elektronikus játékvilágról szólna a történet. Mert ez nem a Toy Story világa, ez onnan is látszódik, a történet lapos, a színészek motiválatlanok. A pilóta ülésekről üvölt, hogy festett farostlemezből készültek, gagyi hullámkarton betéttel. Persze lehetne ez célzás a kommersz világra, ami pl. megjelenik magában a videójáték grafikájában, mégis legalábbis NÁLAM ez nem keltett pozitív hullámokat. Szigorúan egyszer nézős film. Ui.: Ja, ja, JA! Ez most jutott eszembe, ez a film a régi Arcade játékot juttatta eszembe: Battle Circuit. EZZEL viszont érdemes foglalkozni.

2022.02.04 BoBamburg

Próbált nagyon fiatalos és újszerű lenni, de nem igazán ment túl jól neki. A karakterek legtöbbje kissé idegesítő, a poénok meg a gyengébb francia/belga/német vígjátékok minőségét és hangulatát hozták. És ezt nem dicséretből mondom.

2022.05.28 fankbringa

Önbizalom, az van!

Mit tud Max Cloud? Határtalan önbizalom, terminátoros problémamegoldás és egy nagy adag sárm. Mi az, amit nem tud Max Cloud? Olyan nincs. Ez a film több, mint fura. Megpróbált meríteni mindenből, amiből illett, hogy a végén összerakjon egymáshoz mind... Teljes kritika