Tyrone klónja

Tyrone klónja

They Cloned Tyrone

Hátborzongató események sorozata egy valószínűtlen triót sodor egy aljas kormányzati összeesküvés nyomába ebben a pörgős krimiben.

(Hupka Adrián)

Rendező: Juel Taylor
Forgatókönyvíró: Tony Rettenmaier, Juel Taylor
Premier: 2023.06.14. | Netflix (2023.08.02.)

2024.12.06 Jean Gabin

Gettó sci-fi

1.) Marha jó zene. 2.) Jó szinkron! 3.) Jó, de nem eget rengetően innovatív sztori, viszont végig életszagú, szórakoztató, egy percig sem éreztem vákuumot a filmben. Indul egy classic bronxi, tesós gettó filmként, aztán átfordul road movie-ba, majd mindezek jegyeit megtartva megérkezik a sci-fibe. Érdekes elegy sok hibalehetőséggel, de mégsem lett belőle valami értelmezhetetlen és erőltetett katyvasz. Jó élmény volt, lekötött, szórakoztatott!

2024.05.31 kabel

Black on black

A They Cloned Tyrone egy remek szatíra, szórakoztató karakterekkel, magával ragadó hangulattal és jól megírt szövegekkel. A sztori egy kissé misztikus vígjáték, enyhén társadalmi üzenettel fűszerezve. Ha a Jordan Peele-filmek viccesek lennének, ezt a... Teljes kritika

2023.09.09 Török389133 Nézhetetlen

Ez tényleg borzalmas. Egyetlen poén sincs benne, a történet nulla, a párbeszédeket rossz hallgatni, és még a képminőség is pocsék.

2023.07.22 Bélus és a Balerina Nézhetetlen

Sz*r

Nincs benne egyetlen fehér ember sem, ez egy néger film.

Juel Taylor első rendezése.Szerző: Hupka Adrián

Értékelés: 7/10
(2023. 08. 01.)
Egy prosti, a stricije és egy kisstílű gengszter küzd a háttérhatalom ellen – a Tyrone klónja (They cloned Tyrone) többszörösen rétegelt szociodrámai-sci-fi-akció-komédia, ami korántsem rétegfilm. Ha csak egy filmet nézel meg idén nyáron a Netflixszen, én ezt ajánlom. Több