Tyrone klónja

They Cloned Tyrone

2024.12.06 Jean Gabin

Gettó sci-fi

1.) Marha jó zene. 2.) Jó szinkron! 3.) Jó, de nem eget rengetően innovatív sztori, viszont végig életszagú, szórakoztató, egy percig sem éreztem vákuumot a filmben. Indul egy classic bronxi, tesós gettó filmként, aztán átfordul road movie-ba, majd mindezek jegyeit megtartva megérkezik a sci-fibe. Érdekes elegy sok hibalehetőséggel, de mégsem lett belőle valami értelmezhetetlen és erőltetett katyvasz. Jó élmény volt, lekötött, szórakoztatott!

2024.05.31 kabel

Black on black

A They Cloned Tyrone egy remek szatíra, szórakoztató karakterekkel, magával ragadó hangulattal és jól megírt szövegekkel. A sztori egy kissé misztikus vígjáték, enyhén társadalmi üzenettel fűszerezve. Ha a Jordan Peele-filmek viccesek lennének, ezt a... Teljes kritika

2023.09.09 Török389133 Nézhetetlen

Ez tényleg borzalmas. Egyetlen poén sincs benne, a történet nulla, a párbeszédeket rossz hallgatni, és még a képminőség is pocsék.

2023.07.22 Bélus és a Balerina Nézhetetlen

Sz*r

Nincs benne egyetlen fehér ember sem, ez egy néger film.

2023.07.21 Dani

Jó kis film, amolyan popcorn-science fiction - könnyed, mégis elmondható róla, hogy tudományos fantasztikus. Vicces, a színészek is jók, mindenképpen ajánlom kikapcsolódásnak.