A Mennydörgő robaj nem a legrosszabb film, amit valaha láttam... Legalábbis nem hiszem. Ennek a filmnek nem annyira rossz a látványvilága, és sok a jó párbeszéd benne. Ha túl komolyan veszi ezt a filmet, garantálom, hogy nem fogja élvezni. De ha úgy ... Teljes kritika
Az ötlet az időutazásos turizmussal nálam 10/10. A megvalósítás viszont nagyon gyenge és olcsó hatású lett. A pávián/gyík állatok is picit bénák voltak, de a téma kedvelőinek egyszer érdemes megnéznie.
A kivitelezés borzasztóan gagyi. Jön a T-rex és előre kidőlnek a fák. A Jurassic Park sokkal régebbi, mégis kenterbe veri látványban. A sztoriban voltak ötletek, amik tetszettek, de összességében nálam elbukott.
2005-ös a film, de a látványa olyan mintha a kilencvenes években készült volna. Az időugrós történeteket kedvelem, de itt eléggé elkapkodott volt ez a szál.
Ennél nagyobb ökörséget régen láttam. A történetében semmi hihető sincs és valahogy a képi megjelenítése sem nyerte el a tetszésemet. Gyenge eresztés.
Annyira azét nem olyan rossz ez, sokkal bugyutább filmektől elájul a nagyközönség. Történetben korrekt, megvalósításban már voltak sajnos hiányosságok.
A történetéről nekem az Evolúció jutott valamiért az eszembe. Összességében akár jó is lehetett volna, de nagyon elbaltázták a végét.
Voltak nagyon jó pillanatai, gagyi CGI, remek és érdekes story. Megérdemelne egy feldolgozást, mert van benne bőven lehetőség kifejteni jobban a történteket. Plusz tényleg izgalmas lenne látni, ahogy a nagyvárost elözönlik a különböző szörnyek úgymond.
Komolyan mondom már csak Lorenzo Lamas hiányzott az egészből, de azért mindenképp megéri megnézni legalább egyszer. Nem lát ilyet az ember túl gyakran...