Nagyon szuper kis mozi,a fiam egyik kedvenc meséje volt,és én is rengetegszer láttam.Barry eszméletlen aranyos,karakán kis fickó,aki eléri a céljait,mert annyira szeretné,és tesz is érte.Vicces,élvezhető animációs mese.
Nem volt, rossz bár kicsit agyzsibbasztó de érdekesen mutatják be a méhek társadalmát. Mondani valója is van, hogy a méheknek milyen fontos szerepe van az életben, pl a virágok és növények beporzásához.
Nagyon aranyos mese. Méhek akik rájönnek hogy az emberek kizsákmányolják őket és ezért törvényes úton pereskedni kezdenek kárpótlásért. Haláli történet. Vicces, pörgős és kellemes kikapcsolódás az egész családnak.
Kicsit hajaz az Egy bogár élete című mesére, de végül is egy kedvelhető történet. Szépek a figurák és a története sem túl gyerekes. Aranyos a kis méhecske.
Átlagos film, átlagos megoldásokkal. Egy gyereknek persze nagyon szórakoztató a méhek életének ez a fajta bemutatása, de egy felnőtte már kevésbé köt le a film. Minden esetre megnéztem, többször nem fogom.
Nagyon klassz, vicces mese. Az alapötlet, hogy a méhek beperlik az embereket, hogy ellopják a méheket és kihasználják őket, egyszerűen zseniális. És hogy a mesében meg is nyerik a pert az még zseniálisabb:D Tökéletesen szórakoztató kis vicces animáció kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Kedves animáció a gyerekek számára. Látványvilága szépen kidolgozott. Szerethető, kedves karakterekkel találkozhatunk, de nekem a sztori nem jött át igazán.
Számomra ez a film 5/5. Az ok: az egész rajzfilm vicces, humoros, magával ragadó.. Egy méhecske és egy ember kapcsolata :D Szerintem nagyon igényes alkotás!
Nekem tetszett ez a rajzfilm. Humoros és izgalmas. Nekem a kedvenc részem belőle, amikor az autó szélvédőjére "felragad", és ott az a diskuta, közte és a többi bogárral, akik otzmaradtak. Minden (főleg kisebb) gyereknek ajánlom.
Nagyon tanulságos és aranyos mese. Nagyon humoros is és ezért is az egyik kedvenc animációs mesém a Mézengúz, bár szerintem a magyar címével sokkal kevesebbet mond. Izgalmas és tanulságos történet és kicsit a környezetvédelemről is.
Nagyon aranyos film. Remek kis dialógusok vannak benne, aminek hála nem csak a gyerekek élvezhetik, hanem a felnőttek is akik velük nézik. Közös film nézésnek kiváló.
Aranyos film ez alapvetően. Azt az egyet nem értem, hogy most végül a lány meg a méhecske egymásba szerettek? Vagy mi van? Minden esetre nem lehet túl hosszú életű a kapcsolat. De más szempontból meg szerintem egészen elfogadható film, ez az egész kö... Több