Nem gondoltam volna, hogy megkapja az Oscart, holott a legjobb volt a mezőnyben. eme alakításokat láthatunk benne és a története is végtelenül kedvelhető.
A legminimálisabb elvárásokkal álltam neki a Saul fia által okozott lelki sérülések miatt. Azonban sokkal jobbnak találtam annál. Ami abból hiányzott, az ennek a legnagyobb értéke: az ötletes forgatókönyv. A képi világa amolyan átlagos (magyar viszon... Több
Fontos darab a magyar film történelemben, ebben az időben kezdtek megjelenni a jobbnál jobb magyar filmremekek. Úgy gondolom a mondanivalója helyén van, esetleg sok ember még magára is ismerhetett. Kedves helyen lesz az emlékeimben.
Hihetetlen, hogy két egymást követő évben Magyarország Oscar-díjat tudott nyerni. Engem is megfogott a film, annak természetessége és a mondanivalója.
Felve ultem a kepernyo ele, a tavalyi magyar dijazott miatt. De milyen jol tettem, hogy megneztem! Jo alapotlet, zsenialis alakitasok a foszereploktol, tanulsagos, jo hangulatu. Mindenkinek latnia kene, es csak 24 perc, de mindent elmond.
Az Oscar díjat nálam nem érdemelte ki, de elég jó kis rövidfilm. A két főszereplő lány túlszárnyalta sok magyar színésznő játékát! Jó kezdet a magyar filmipar újraélesztésének, gratulálok!
Bevallom, a film előtt elolvastam jó néhány értékelést. A film teljesen másról szól, mint a kórus, ami mögé elrejtették a történetet magát. Elég annyit mondani, 1991, rendszerváltás. Fantasztikus rövidfilm.
Remek kisfilm az elfogadásról. Megmutattam a diákjaimnak is, mindenkinek tetszik. Érdekes a bemutatása annak, hogy ha összefogunk mire vagyunk képesek.
Egy rövid mű, aminek sok a tartalmi jelentése. Tényleg elég érdekes volt, és ahogy megmutatta a problémát már szempontból, az is érdekes lett, de számomra nem ért olyan Oskár-díjat :D
Rövidfilmeket nem igazán követtem eddig ám az Oscar sikere után kíváncsivá tett. Egy nagyon ötletes forgatókönyvből készült film, nagyon szép befejezéssel, egy csodálatos összefogással.