Nagy rajongója vagyok a szériának, Ethan Hunt és csapata most sem okozott csalódást. A sorozat védjegyének számító kaszkadőrmutatványokból több emlékezetes is van, külön kiemelném a búvárkodós szekvenciát, valami egészen elképesztő légkört teremtett a vetítőteremben, tapintani lehetett a feszültséget. Ha minden igaz utolsó résznek szánták a filmet, ezt igazolja a korábbi részekre történő kikacsintások, régebbi karakterek feltűnése. Én ezeknek mind nagyon örültem, de aki esetleg nem látta a régebbi részeket, annak lehet, hogy néhány dolog zavaros lesz benne. A teljes élményhez mindenképpen javasolt az előző részeket is megnézni. Színészi játék, zene, akciójelenetek és operatőri munka tekintetében is jelesre vizsgázott a film, hozza a megszokott magas színvonalat. Nálam eddig magasan az év filmje, akció-fanoknak kötelező darab. Nézzétek!
Fantasztikus rész volt ez is, akár csak a többi. Pazar látvány, iszonyat jó hang hatás és természetesen TOM. Bár meg kell mondjam,ebben a részben fut legtöbbet. Nem tudnám megmagyarázni,hogy mi, de valami mégis hiányzott.