A három nápolyi testvér kalóz mixtape-birodalmának felemelkedése és bukása, valamint a "Mixed by Erry"-védjegyes kazetták története, amelyek az 1980-as évek olasz fiataljainak biztosították a hozzáférést a modern… Több

77 Erry kazettái (2023)
Egy rendkívül szórakoztató és kiváló retró feelinggel megáldott film lett az Erry kazettái. A történet szuper (főleg, hogy igaz történet), a rendezés nagyon, a szereplők jól hozzák a figurát és az itt-ott felcsendülő vagy megemlített dalok pedig klasszikusok. :D Kiváló esti mozi volt. Különösen ajánlom a retró kedvelőknek, vagy akik a 80-as, 90-es években voltak fiatalok. :D Ui. A vége (az utolsó jelenet) pedig mindent visz! :) :)
Na ugye, hogy a Netflix is tud jó filmet piacra dobni? Remek kis nosztalgiautazás a 80-as évek rettenet italodisco világába, koptatott farmerdzsekikkel és válltömésekkel, a történet későbbi részében átnyúlva a 90-es évekbe. Van benne minden, egy kis nápolyi maffia, a dél-olasz trükközős vállalkozói mentalitás, a magyarosan tehetetlen rendőrség, meg minden, ami szem-szájnak ingere. Na és basszus, ahogy ezek a testvérek tényleg a hályogkovács magabiztosságával építettek szédítő bizniszt, az nem semmi. Megnézésre erősen ajánlott.
Visszarepít a 80-as évekbe, mikor tinédzser voltam. Előjöttek a szép gyerekkori emlékeim. Nagyon tetszett.
Megnézném a lengyel Star kazik gyártójának is a történetét. Azok nem vacakoltak válogatásokkal, egy az egyben koppintották az albumokat és terjesztették egész Kelet-Európában.