Éjszakai mesék

Éjszakai mesék

Nightbooks

A történet Alexet követi, egy fiút, aki a horrortörténetek megszállottja. Egy gonosz boszorkány bebörtönzi őt New Yorkban található lakásában.

(Hupka Adrián)

Rendező: David Yarovesky
Forgatókönyvíró: Mikki Daughtry, Tobias Iaconis
Premier: 2021

2022.03.24 BoBamburg

Oké, trailer alapján is levágtam, hogy ez nem egy erős darab, de gondoltam, teszek egy próbát. Jópofa, könnyed, bárki számára befogadható családi soft horror. Célközönség inkább a 12 éves korosztály, mintsem én, így nagy élvezetet azért nem nyújtott.

2021.09.18 Eastern79

Régi mese új köntösben

A Sam Raimi producerkedése mellett készült fantasy Jancsi és Juliska történetét meséli el egészen újszerűen és meglepően. Inkább sötét mesefilm, mint horror, ha így ül le az ember megnézni, akkor egészen szórakoztató.

2021.10.11 jfruzsi97

Amennyire érdekesnek tűnt, annyira csalódás lett számomra. Elég lapos lett a sztori, néhol elég kínos is volt, amit történt benne. "Meseéhes banya" a végén rakott még egy lapáttal a kínos kifejezésre. Egyszer meg lehetett nézni... nehézkesen.

2021.11.30 Török389133

A történet valóban nem olyan nagy szám, bár a vége felé már egész jó lesz, viszont akinek van Dolby Atmos hangrendszere, az mindenképp nézze meg, mert a hangzás elképesztő!

Értékelés: 6.3/10
(2021. 10. 19.)
Összességében tehát egy kellemesen szórakoztató kis rémmesécske volt a Nightbooks. Nem egy világmegváltó darab, de Halloweenkor a gyerkőccel mindenképpen meg lehet nézni. Felnőtteknek sem unalmas, bár sokkal inkább megmosolyogtat, mint hátborzongat. Néha viszont ilyen is kell. :) Több