Senki 2

Senki 2

Nobody 2

Visszatért – intenzívebb és veszélyesebb, mint valaha. A 2021-es Senki című akcióthriller áttörő sikere után az Emmy-díjas Bob Odenkirk (Better Call Saul) ebben a várva várt folytatásban ismét a megállíthatatlan Hutch Mansell szerepében lép színre. A Senki 2 rendezője Timo Tjahjanto (Az… Több

Rendező: Timo Tjahjanto
Forgatókönyvíró: Derek Kolstad, Aaron Rabin
Premier (HU): 2025.08.21.
Forgalmazó: UIP-Duna Film

Senki  (2021)

2025.08.23 Ezer karakter

Új műfajba tartozik: akció-thriller-vígjáték (80%)

Az első rész bemutatta Hutch Mansell (Bob Odenkirk) karakterét és életét vagyis elénk tárta hogy a hétköznapi élete mögött egy profin kiképzett de visszavonult kommandós kormányügynök és bérgyilkos áll, aki revizorként végzett régebben piszkos munkát az államnak. Látszólag tehát egy senki, valójában vérprofi harcos. Ennek megfelelően legyőzhetetlen közelharcban, mesterien lő és bárkit legyőz, aki az útjába kerül. A második részben folytatja átlagos életét családjával, ám közben titkos életét sem hanyagolja el, továbbra is végez megbízásokat a hatóságoknak. Egy nap azonban Hutch szabadságra vágyik családjával, így elutaznak mindannyian egy kis nyaralásra. Ám itt is utoléri a baj: összetűzésbe kerül a rettegett Lendina maffiájával. A maffiafőnököt az a Sharon Stone alakítja (alig ismertem fel), aki 1992-ben szex-ikonként forgatta fel a világot az Elemi ösztönben. Ezúttal kegyetlen a karaktere és nagyon rondán beszél (ezt kicsit túl is tolja). A Senki 2-ben kapunk vicces jeleneteket, rengeteg poént, helyzetkomikumot, miközben nagyon sok a véres scene és a durvaság is. A bunyokat is jól összarakták, így a végeredmény egy ambivalens akció-thriller-vígjáték.

2025.08.22 valaja

Ez a Senki 2 olyasmi volt, mint amikor egy háromnapos buli után hirtelen karikatúra lesz a sztoriból, elképesztően laza és véres, de érzelmileg totál légüres tér. Timo hozza a látványt és a kézikamerás brutalitást, de a karakterek mintha csak dekorác... Több

2025.08.21 wolf79

Olyan ez a film, mint egy vízi vidámpark, ami szuper vidámnak tűnik, aztán kiderül, hogy mindennel gyilkolni lehet benne. e a sztori… hát, az inkább csak keret. Élveztem, de nem sokat gondolkodtam rajta utána

2025.08.21 Baily

Tök poén volt az egész, mint egy morbid Családi vakáció horror-verziója. A harci jelenetek zsigeriek, de közben ott van az a giccses, vígjátékszerű hangulat.

A hírek szerint a forgatás már befejeződött, és a film 2025. augusztus 15-én kerül a mozikba. A produkciót a 87North stúdió jegyzi, ami a John Wick és a Deadpool filmek akciójeleneteiért is felelős, így biztosak lehetünk a lélegzetelállító koreográfiában.Szerző: Creepy Woods

A kreatív elme a kamera mögött: a rendező ezúttal Timo Tjahjanto (Ajtók, The Night Comes for Us) lesz, aki a legbrutálisabb és leginnovatívabb akciófilmjeiről ismert. A forgatókönyvet az eredeti író, Derek Kolstad (aki a John Wick franchise-t is jegyzi) írta. Ez a páros garantálja, hogy a Senki 2 sem fog finomkodni.Szerző: Creepy Woods