Odd Thomas - A halottlátó

Odd Thomas - A halottlátó

Odd Thomas
Cikkek

Thomas átlagember lenne, de különleges képességekkel bír, beszélnek hozzá a halottak. A földöntúliak időnként arra kérik, segítsen igazságot szolgáltatni nekik. Thomas segítségére van ebben Pico Mundo rendőrfőnöke, Wyatt Porter, illetve a lány, akibe szerelmes, Stormy Llewellyn.

Forgatókönyvíró: Stephen Sommers
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier (HU): 2013.06.19.

2024.05.24 Kóborló

Filmadaptációk Dean R. Koontz regényeiből: A halottlátó

Tinédzserkoromban a legtöbb esetben két írónak a könyveit olvasgattam, méghozzá Stephen King és Dean R. Koontz regényei nyűgöztek le igazán. Szerencsémre mindkét író igencsak számos történettel örvendeztette meg az olvasóit, és eme két szerző könyvei... Teljes kritika

2017.11.21 Bazzzsi

Imádtam volna belőle egy sorozatot, ugyanúgy Anton Yelchin főszereplésével. Kicsit olyan kilencvenes évekre emlékeztetett a sztori, nagyon bírtam a filmet.

2018.04.21 TomÁcs

Ha csak a szerelmi szálat nézzük, már elég izgalmas a film. Érdekes képességgel bírt a srác, ami inkább volt átok, mint áldás. A története jól felépített és a vége is pazar volt.

2017.10.17 Szilonka

Égen földön keresem a második részt, de sehol se találom. Nagyon bejött a film, nem mondom, hogy a legeredetibb ötlettel apellál, de egy nagyon kedvelhető sztorit mesél el.

A filmnek három különböző vágása is ismert, ebből a legrövidebb egy 93 perces változat, továbbá létezik még egy 97, illetve egy 100 perces változata is.Szerző: Kóborló