Egy üstökös pusztulással fenyegeti a Földet, becsapódása után olyan mérgező anyag kerül a légkörbe, ami ellen a nők szervezete nem képes védekezni. A fertőzéstől megmenekülő nők értékes ritkaságnak számítanak, ezért a kormányok törvényekkel kötelezik őket, hogy rendőri védelmet… Több

60 Egyetlen (2019)
Sajnálom, borzasztóan vontatott film volt, és addig bonyolították az egészet, amíg a végén szinte se füle- se farka nem lett az egészen.
Nem fogom bonyolítani, egyszeren imádom az olyan sci-fiket, amelyek túlmutatnak a műfajon. Remekül meg van írva az Egyetlen, hihetetlen, hogy ennyi mondanivalót tudtak belezsúfolni a készítők.
Próbálom újra és újra felidézni a látottakat, és közben a film pozitívumaira gondolni, de csak nem sikerül. Kiszámítható és unalmas, sokkal, sokkal több akció és feszültség kellett volna bele.
A "vírus pusztít a bolygón" téma aktualitása ellenére, agy talán épp amiatt elég vérszegénynek éreztem Takashi Doscher filmjét. Mentségére szóljon, hogy nagyon alacsony költségvetésből kellett összehoznia, de akkor is hiányzik belőle a képernyő elé szegező intenzitás. Műfaján belül sajnos nem tartozik az élmezőnybe.