Remek film. Nem semmi hogy egy teljes értékű filmet összetudtak rakni úgy hogy 2-3 karakter van benne, és meg kell hagyni hogy egy percig nem unalmas.
Nem tudom megfoglmazni miért, de nekem nagyon nagyon tetszik. Egyszűren jó és kész :D Tetszik a látvány, hogy nincs túl sok szereplő, egyszerű a sztori amibe bele is tudja képzelni magát az ember.
Nagyon jo film, mindenkinek ajánlom! Bár számomra az elején elképzelhetetlen volt,hogy ez mégis hogy lesz izgalmas,netán érdekes, mivel joformán az egész filmben két ember szerepel,de megoldották! :)
Menő alapötlet, jó színészek, csodás látvány - de maga a kész film valahogy mégse lett olyan emlékezetes. Nem tudnám megtippelni, hol csúszott el a dolog, de végül egy ütős mozi helyett csak egy felejthető, egyszernézős mű lett. De az egyszeri megnéz... Több
Engem nagyon megérintett, bár a besorolásával nem értek egyet. Inkább romantikus drámának mondanám. Nem egy csöpögős film, de jobb is így. (Én személy szerint az olyan filmeket nagyon nem szeretem)
Egész jó film, bár én inkább nevezném romantikusnak, mint sci-finek. Szerintem Chris Pratt nagyon jót alakított benne, viszont Jennifer Lawrence kicsit több meggyőződéssel játszhatott volna. Sokkal nagyobb hangsúlyt helyeztek benne a romantikára, min... Több
Izgalmas romantikus sci-fi, nagyon élveztem. Tetszett a befejezés, de ami leginkább megfogott az a lehetőségek végtelen száma volt, amit a csillaghajó nyújtott utasai számára.
Izgalmas, érdekes akció-sci-fi. Moziban igazi élmény volt, mert végig pörgős a történet és egy percig sem hagyja unatkozni a nézőket. Kategória kedvelőinek tetszeni fog.
Nem értem a sok negatív kritkát, nekem tetszett. A két főszereplő fantasztikusat alkotott, látszott az összhang kettőjük között és a látvány az lélegzetelállító volt. A történet helyenként lyukacsos, de ez engem nem zavart. Nem kell midnent túl bonyo... Több
Nagyon jó a film bejharangozója, figyelemfelkeltő, érdekes és maga az alapötlet még nem volt porondon. Jó , izgalmas, érdekes film és a szereplők tökéletesen hozzák a szerepüket, nagyon jó karakterek.
Az előzetes alapján sokkal jobbra számítottam. Az ötlet tetszik, de valahogy nem hoztak ki belőle túl sokat. Érdekes kérdéseket feszeget, de a fő bajom az volt, hogy minden a szemünk előtt zajlott. Tudtuk, hogy a srác ébresztette fel a lányt és biztos bizonytalanságban hagytam volna a nézőt.