A szerelem sokszor különös formát ölt. Lars (Ryan Gosling), a kedves, csendes, visszahúzódó, vidéki srác, akinek problémái vannak az emberi kötődésekkel, úgy dönt, az lesz a legjobb, ha rendel magának egy életnagyságú műanyag hölgyet, aki a barátnője lesz. A kisváros közössége úgy… Több

Író: Nancy Oliver

72 Plasztik szerelem (2007)
Szerintem ez egy igazán érzelmes művészfilm, nem egy könnyen fogyasztható darab. Számomra arról szólt, hogyan próbálnak megkűzdeni emberek olyan feladatokkal, melyek túlnövik őket és hogy néha ezek a megoldások nem egészen szokványosak.
Először persze nevet rajta az ember, ez a baba no meg Ryan Gosling sem a megszokott szépfiús szerepben tetszeleg, de számomra ez a film egy dráma.
Agyament egy történet, első hallásra úgy gondoltam, hogy akár érdekes is lehet a film. Aztán kaptam egy alig totyorgó, bizarr egyveleget. Többet is ki lehetett volna hozni a filmből, mégis a minimumot sikerült csak kicsikarni belőle. Nagyot csalódtam a filmben.
A babával való szexuális kapcsolat vádját megelőzendő Biancát nemi szervek nélkül rendelték a készítők.