Tudom, hogy alapfilm, meg is néztem, de nekem nagyon vontatott volt végig. Néhány színészi játéktól eltekintve nem igazán tudom értékelni a filmet, untam végig.
Nagyon tetszett ez a film, a történet nagyon csavaros, mozgalmas, az akciójelenetek nagyon izgalmasak, a színészek alakítása nagyszerű, Quentin Tarantino egyik legjobb rendezése. Mindenkinek ajánlom ezt a filmet.
Zsenialitás mesterfokon! Jó történet, príma színészi játék jellemzi. Bevallom, még sosem láttam feliratosan, s nem is fogom, mert a szinkron annyira telitalálat, hogy így jó.
Nem véletlenül tartják számon, ezt a kultuszfilmet, a világ egyik legjobb filmjeként. A forgatókönyv kiváló, a szereplők profik, a zene is nagyon jó, meg hát a filmes világ idézeteinek jelentős része innen származik. Tarantinonak talán a legjobb filmje, nagyon szórakoztató, kötelező!
Legjobb. Tarantino zseniális. Egyedit teremtett a hosszú párbeszédek bevezetésével, ami valahogy mégsem lesz unalmas vagy vontatott. Néhol totálisan életszagú, néhol elrugaszkodott a sztori, de mindig tökéletesen összegyúrva és tálalva. Imádom minden percét! Megunhatatlan. BESTBESTBEST!!!
Nem mindig bírom Tarantino stílusát, de ezt a filmet nagyon élveztem. Pont annyira volt más, annyira volt furcsa és csavart, amit még élvezni tudtam. Nagyon magával ragadott az egész film stílusa, humora, idősík-váltásai.
1994 legjobb filmje? Szerintem nem. Legjobb A remény rabjai. De Quentin Tarantino legjobbja, az biztos (A becstelen brigantyk mellet). Az Ezeikel 25:17 a film csúcspontja. Viszont Travolta és Jackson nélkül nem lett volna emlékezetes. Egyszer meg kell nézni. Legalábbis a Tarantino rajongóknak.
Quentin Tarantino egyik legjobb filmje ha nem a legjobb. Nagyon jó történet, beteg karakterek a filmben mint ahogy azt a rendezőtől várni lehet és eszméletlen jó színészi alakítások. Csak ajánlani tudom mindenkinek, alapmű.
Amikor először láttam, majd' eldobtam az agyam! Azóta már rengetegszer újranéztem és még mindig nagyon jó! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Egyszerüen imádom, rengetegszer láttam már! Rengeteg jo jelenet van benne! Számomra örök élmény maradt! Sok mondatod megjrgyeztem belöle! Quentin Tarantino egyik legjobb filmje!