Ponyvaregény

Pulp Fiction

2016.04.27 angel001

Fantasztikus, mint Tarantino összes filmje kivétel nélkül.Van hogy elsőre nem érted, de úgyis érdemes többször megnéni, éps szerelem lesz belőle..Egyszóval; Imádom!! Igazi klasszikus, nagyon jó történettel,olyan mintha magad is a film részese lennél.,Tarantino fanoknak kötelező!

2015.06.25 FarZoo

Nem hiába mondják Q.Tarantino legjobb filmjének. Az egész sztori nagyon érdekes, egy percig sem unalmas és abszolút érdeklődést felkeltő.A szereplők választása kiváló, a rendezés is tökéletes.

2015.06.11 fancsi094

Családdal néztük meg egy unalmas hétköznapi nap végén! Azt kell mondanom hogy nagyon erős film. A karakterek hozzák a formájukat. Van a filmben fordulat bőven! Ajánlott!

2016.10.02 Lost Silver Book

Valamiben zseniális, valamiben meg borzalom és ami azt illeti, a kettő együtt hozta meg a sikert neki. Vannak benne kegyetlen-brutális részek, amik nélkül szerintem nem is ivódott volna bele az emlékezetünkbe a film, vagy ezek nélkül nem lett volna a... Több

2015.03.27 drsolomon

A film szókimondó, durva és kegyetlen. Sokkoló brutalitás humorba ágyazva. Igazi klasszikus, kiváló rendezés. Jó a zenéje is, érdemes megnézni.

2020.01.07 imreacs82

Nagyon tetszett a film, legfőképp a mondanivalója miatt. Izgalmas a történet vezetése és a karakterek nagyon hitelesen alakítanak. Nehezen indul a film, de aztán minden történés értelmet nyer.

2017.09.26 Bibabac

Tarantino-fanatikus vagyok, nem véletlenül. Az egyik kedvenc filmem tőle, de nem hiszem, hogy mindenki úgy elájulna tőle, mint én. Kell egyfajta sötét humor, az amerikai élethez való ízlés, hogy élvezni tudd.

2016.10.13 tiszaizsofi

A klasszikus film nem véletlenül hozott nagy sikert. Tarantino talán legjobb filmje , mindenki megtalálhatja benne a maga számítását, van benne humor dráma mély érzelmek és tanulságos mondanivaló. Abszolút durva és szókimondó.

2016.04.11 BallEr

Nagyszerű hangulatot hozott létre a film, ami kellőképp megadta a maga báját és teljesen elvarázsolt. Ritkán érzek egy film iránt, így de ez nagyon megérdemli ezeket a szavakat. Több ilyen nem ártana.

2016.08.29 GaraiV

Klasszikus alap dráma, ami a kategóriájában kiemelkedő. Különleges hangulatú, magával ragadó film karakteres, profi színészekkel, akik meggyőzően alakítanak.

2015.11.22 somi

Tarantino abszolút hozza a tőle megszokott színvonalat - persze könnyű 2015-ben egy rendező 2. nagyjátékfilmjéről így beszélni - szóval a történet, forgatókönyv, képi megvalósítás témát ezzel le is zárnám. A színészek is nagyot alakítanak, bár Bruce ... Több

2016.10.22 kernernoemi

Nem könnyű film. Sok valós problémát dolgoz fel, nagyon jó karakterválogatással és dramaturgiával. Alapmű. Mindenkinek egyszer látnia kell megfelelő hangulatban. Érdekes, mély tartalmú film.

2015.11.20 Robi92

Eszeveszett film,tele van káromkodással,vérrel és erőszakkal. Sok szereplős film,de tetszik,hogy mindenki ki van emelve. Bizonyos jelenetek felejthetetlen és egy egy beszólást többször is fel szoktunk idézni a haverokkal.

2017.05.17 VK

Klasszikus, tipikus film, ami nem véletlenül nagyon is ismert. Profi színészeket sorakoztat fel, izgalmas és magával ragadó a cselekménye, nagyon fordulatos és érdekes.